430 dagar

Humör nu: Mycket bra. Nikotinsug nu: Inget.

Hej alla glada icke -rökare =)

430 dagar utan cigg visar min mätare.....och lik förbannad besväras jag av....hm...röksug? nån enstaka gång....här och där. Det är ingenting jag inte kan stå emot men jag tycker att det är jobbigt och undrar NÄR slutar jag vara "röksugen?" Eller vad det nu är? Som sagt det gör inte ont,suget (DET) kommer och när man kommer på det är det borta men SUCK!!!!! Som jag har skrivit 100 gånger förut,jag kommer aldrig mer att röka,jag vet att ta jag den där ciggen för "att prova" då e det kört! Jag är fortfarande på min vakt,ska aldrig behöva kämpa med nikotin-äcklet igen och bara tanken att gå igenom dom första dagar/veckorna igen gör att jag mår illa.Huva!!!!!!
Det är det som fortfarande är "kämpigt" annars är mitt liv som icke-rökare underbar!!!!En mycket klok kvinna på bloggen här sa häromdan till mig att att sluta röka också är en förändringspocess.( PUSS GOFIA) Det är inte bara att man slutar röka det är mycket annat som blir annorlunda också.För min del visar sig saker och ting nu,vilken kvinna är jag utan cigg,vad vill kvinnan utan cigg.....i början var jag en kvinna som försökte sluta röka,sedan en kvinna som kämpade att inte trilla dit igen, sedan en kvinna som lyckades att sluta och sedan hittade jag MIG eller är på väg iaf =) Hänger ni med i mitt svammel??? ;-)
Det jag vill säga är att det är inte bara att sluta med rökandet,det händer andra saker också iaf för min del.Jag e definitivt inte den kvinnan jag har varit när jag fortfarande hade en cigg i handen.....
Summa summarum : jag är oerhört tacksam att jag lyckades sluta röka att jag fann den här sidan och alla underbara medkämpare här!
Att sluta röka suuuuuuuuuuger men att vara rokfri ääääääääger!!!!!!!!
Nattkram till er =)

Kommentarer

Jupp jag fatta precis vad du

Jupp jag fatta precis vad du menar rakt igenom!, och du kommer att hitta din väg och du är en sjutusan till kvinna redan nu och du har gjort det så himla bra, för jag anser att det inte bara är att sluta röka utan det är en enorm resa både fysiskt och psykiskt, men VI klara det och röker nääääääääääääää det gör vi inte och jag kan berätta att jag spara en text som jag fick på en av mina rökkurser och den är TVIVLA aldrig på din rökfrihet!!!!!!!!!!! eftersom jag har hatt på mig idag för första gången på flera år så nu lyfter jag på hatten och både niger och bockar och säger GRATTIS till dina 430 dagar!!! Kramar och pussar från Liselott

© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se