Viktigt meddelande till användare av Sluta-Röka-Loggen!

Sluta-Röka-Loggen kommer att stängas ner fredagen den 29 november. Ingen information kommer att sparas. Se därför till att själv spara den information du vill ha kvar. Vi ser över möjligheten att lansera ett nytt forum via www.slutarokalinjen.se för dig som vill diskutera tobaksstopp. Mer information kommer framöver!

Varmt tack för de inlägg, kommentarer, det stöd och den uppmuntran som du gett andra genom åren!

lördagkväll och pustar ut efter en bra dag

Igår varken rökte eller snusade jag.
Humör nu: Mycket bra. Nikotinsug nu: Inget.

Jag blir så glad när jag sitter här och läser vad ni alla kämpar och peppar varandra det är till stort stöd och man är inte själv som sliter med skiten. Jag försöker vara sysselsatt hela tiden idag vävning tvätten och så soppade jag bort allt grus från trappen i den stålande solen som gett vårkänslor, snödropparna har rest sig genom snön och stod där så söta över snön. sen såg jag en mängd små bladpar som tillhör någon av alla vårblommor jag planterade förra våren det är så kul den här årstiden. Jag tror att det är viktigt att ha lagom mycket att göra så tiden går det är så farligt att sitta och tänka för mycket, jag har lärt mej hur fort suget försvinner. Jag skall ta en dag i taget ser verkligen fram emot ett liv i frihet om jag så skall sitta här t.v jag är så feg som inte vågar träffa rökare men som alla beroenden är det jobbigt att träffa aktiva brukare kör väl lite 12-stegstänkande i min avgiftning-
Det är så skönt att sitta och skriva av sig kanske inte så interessant för andra men som blogg funkar det för mej.
Nu skall jag kolla lite tv innan det är dags för sömnen, jag sover bra men det är lite segt på morgonen har druckit en massa kaffe och kjedjerökt innan jag kommit igång. inbitna vanor i 50-år såtter sina spåt men nu har jag ju klarat en hel vecka kom ju av mej förra sommaren när mina barn och barnbarn hälsade på släkt i ett land med inbördeskrig sen ca 27 år.Oro är helt värdelöst om det ska gå att hålla tankarna istyr. Nu slutar jag för idag . Håll ut det ljusnar och då blir det nog riktigt bra. Kramar Marpan.

Kommentarer

12-stegstänkande är nog inte

12-stegstänkande är nog inte så dumt... märker att jag nog kör lite av det själv. Det sociala är viktigt, men ibland är man själv nog.
Kämpa på, visst e det gott...en Vår i sikte !

© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se