Viktigt meddelande till användare av Sluta-Röka-Loggen!

Sluta-Röka-Loggen kommer att stängas ner fredagen den 29 november. Ingen information kommer att sparas. Se därför till att själv spara den information du vill ha kvar. Vi ser över möjligheten att lansera ett nytt forum via www.slutarokalinjen.se för dig som vill diskutera tobaksstopp. Mer information kommer framöver!

Varmt tack för de inlägg, kommentarer, det stöd och den uppmuntran som du gett andra genom åren!

Ett års jubileum

Igår varken rökte eller snusade jag.
Humör nu: Mycket bra. Nikotinsug nu: Inget.

Det var ett år som rökfri

Hej alla som kämpar med rökbegär. håll ut, I morgon 29 jan har jag varit rökfri i ett år . det har gått bra
tack vare att jag ändrade på en del rutiner. har sedan dag 1 börjat dagen me att jogga en mil innan frukost.jag mår fint numera, och kan inte tänka mig att röka igen. Monika har jubileum 5 dagar efter mig lycka till i fortsättningen. liselotte har klarat av över 300 dar hon me . "heja liselotte "

tycker att vi varit duktiga och nu fortsätter vi med det och uppmanar alla här inne KÄMPA PÅ

mvh
Alf

Kommentarer

Stort grattis från mig! Tänk

Stort grattis från mig! Tänk vad tiden går! Jag vill önska dig lycka till och himla bra kämpat, ett helt år utan ciggisar BRAVO!!!! Lycka till kramar från Liselott

Grattis Alf, nu har du snart

Grattis Alf, nu har du snart 1 år. Imorgon är det 365 dagar och det är inte klokt vad tiden går. Du är verkligen en stjärna och som vi vet kommer jag att fira 5 dagar efter dig. Jipiiiiiii vad vi är duktiga massor med guldstjärnor till oss och kämpa på alla och man får inte ge upp utan stötta och hjälpa varandra som vi gjorde när vi hade det som kämpigast. Nu flyter dagarna på och monstret sitter på axeln ibland och försöker luras, men det är bara att vifta bort det. Kram alla och röker det gör vi inte!!!!!!!!!!!

Hej Alf, ett jättestort

Hej Alf, ett jättestort GRATTIS till ditt rökfria ÅR!!!!!!!!!!!
Känns skönt eller hur?! Jag har fortfarande några månader kvar att komma i fatt dig....:)) Men jag kämpar på, eller jag ska väl erkänna att kämpandet är inte så stort nuförtiden, det sköter sig bra av sig självt. Tur är väl det för den första tidens apstinens vill man ju aldrig ha tillbaka, det var ju som att vara sjuk hela tiden.
Jag är precis hemkommen från en vecka i Alperna, massor av skidåkning, väldigt lite folk i pisterna, klarblå himmel och strålande sol de flesta dagarna, och gott om snö.....kan det bli bättre. Känner mig otroligt frisk och pigg. Ska dra på promenadsstassen nu och ge mig ut i solskenet... (rättare sagt måste ner till jobbet och hämta posten och slår två flugor i en smäll och promenerar dit...).
Skönt att läsa och se att du mår bra. och vi hörs väl igen nästa jubileumsdag.... kram och må väl. Laureen

© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se