Röker fortfarnade

Igår rökte jag 10 cigarretter.
Humör nu: Ganska bra. Nikotinsug nu: Ganska stort .

Japp jag är rökare igen, temporärt, hoppas jag. känner mig lustigt nog som icke rökare fast jag röker, får inte det att gå ihop... Äntligen kan jag säga att jag mår bra igen, jag har fått tillbaka huvudet till 100 % och känner att jag vill leva och vara igen. Pressen på mig har varit outhärdlig de sista veckorna, därav trillade jag dit igen. Företaget har chansen att få en order på 35-40 miljoner- långt över mitt kunskapsområde dessutom är det inte i Sverige och vi var tvugna att påbörja hela processen nu. Så det är en av anledningarna att jag trillade dit, men det finns även fler saker som har ökat pressen. Vi får se var jag landar, jag har i alla fall fått tillbaka tigern inom mig, så att jag både kan ta ansvar för mig själv och ta vettiga beslut. Har dessutom rasat 8 kg i vikt sedan jag slutade med champix så nu är jag tillbaka till min normalt rultiga kropp - det känns också bra. Jag ska ta itu med rökningen igen för nu vet jag att det går, men jag kommer inte att göra det förrän alla 3 sakerna lugnar ner sig om en till två månader ungefär. MEn återigen tack för all omtanke.
kram plupp

Kommentarer

Heja Dig Plupp. Jag tycker

Heja Dig Plupp.
Jag tycker att Du gör alldeles rätt som valt att gå vidare i Ditt gamla liv, så att Du kan ta ett beslut om rökstoppet senare. Det väsentliga är att Du mår bra med Dig själv och låt Dig inte känna misslyckande att Du
inte kunde fortsätta Ditt val att sluta röka. Vid nästa försök vet Du exakt vad som krävs av Dig och målen är Dina och endast Dina. Vi andra som redan har klarat av vår resa till ett rökfritt liv skall finnas här för Dig när Du känner Dig redo.
Jag önskar Dig lycka till oberoende vilka beslut Du än tar. Du är inte sämre än oss andra.
Min älskade som jag snart har delat 40 år av mitt liv tillsammans med sitter här intill och spelar på sin flygel underbar musik för mig. Skall tilläggas att jag inte är riktigt nykter ikväll när jag skriver. Våra älskade söner med respektive plus mitt älskade barnbarn varit här och precis gått hem.

Älskade Plupp, sänder Dig massor av Pepp kramar.

Detta dj....la captcha tar snart kål på mig, 10 gånger har jag försökt. Provar en 11:e gång, i och för sig är jag inte nykter, men än ändå, skall det var så svårt förstår jag att denna sida håller på att dö ut.

Från Frida

Alltså, jag avundas dig icke

Alltså, jag avundas dig icke utan vandrar istadigt på invand ickerökarväg med min valrossstorlek och ett växande sparkonto. Accepterar att jag ibland mår skit för att sedan igen må bättre, fnittrar och småfnissar för mig själv för det viktiga är att jag äntligen fattat att det är rökfri jag ska vara och ingen jäkel eller omvärldsfaktor kan ta det ifrån mig heller få mig att vilja gå tillbaka i beroendet och stanken.
Avundas dig icke, du vet bäst vad som funkar för dig. Ha det. /L-L

© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se