Det har vänt!

Humör nu: Varken bra eller dåligt.

Jag tror att det äntligen vänt! Jag vågar ännu inte säga att det har vänt men jag börjar kunna tänka igen och kan tänka lite grand igen. Detta var det absolut värsta jag varit med om! Må det aldrig hända någon annan!!! Men tack alla ni för ert stöd under den här tiden, utan er hade jag inte klarat mig.
Plupp som nästan kan le!

Kommentarer

Så underbart att höra, minsta

Så underbart att höra, minsta framsteg är jäääättebra. ååååååååååhhhh nu såg jag att captcha är tillbaka.... igår fanns det inte där och så lätt det gick att skriva.... jaja, egentligen små bekymmer men jag kan bli lite förbannad över att man ska sitta här och fylla i bokstavkombinationer....hur som helst plupp så är jag glad om du är tillbaka på banan igen. Själv har jag nästan glömt hur det var.... ibörjan. Jag kom in här den 1 maj, jag var på Citykliniken dagen innnan för att jag fick en inflammation i en körtel och i väntrummet kom det upp på en tv-monitor att det fanns en blogg, snabbt som attan skrev jag ner adressen och när jag kom hem loggade jag in och här är jag än............:)
Igår kväll ägnade jag mig en halvtimme åt att läsa mina inlägg den första månaden, vissa dagar var jag inne och skrev tre gånger om dagen, och fick en massa svar och hjälp. Det där känns väldigt avlägset nu... och tack och lov för det, för om man skulle fört den kampen hela tiden.....då vet jag inte vad.
Nu hoppas jag att du blir lika pigg och glad som du var när du trillade in här i början, dock med en erfarenhet till i bagaget....men trots allt strul tror jag fortfarande på dig, du är en fighter och du kommer att klara detta också. Skickar en massa välkommen tlllbaka till livet kramar. Laureen

PS anledningen till att jag sitter här är att jag är en sportfåne... och väntar på sveriges match mot Kanada, alltså i hockey, dvs småkronorna, den ska börja kl 01.15 och jag har småsovit lite framför tv:n redan, men nu har jag laddat med kaffe och Baileys, vitt vin och tilltugg i form av salami och emmentalerost...och ska nu lägga mig en timme innan det är dags.... hoppas att de svenska unga killarna vinner. Ds

© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se