hå hå ja ja

Humör nu: Ganska dåligt. Nikotinsug nu: Mycket lite .

Tack alla underbara fantastiska exeptionella medmänniskor för ert stöd! Plupp är uppe har ätit och varit ute på promenad. Pratade i 45 minuter med sluta röka linjen igår , och dom är ju bara för bra! Äter numera sömntablett varje kväll, ska skärpa mig med maten ( inte kul!) och gå ut och gå. Har sagt till min granne att jag ska vallas varje dag de närmsta veckorna från och med nu, och sedan ska jag försöka mig på att lära mig att äta ordentligt. Allt går mycket långsamt och jag vet ännu inte om det går framåt, vi får se efter helgdagarna.

Jag vill i alla fall passa på att önska er alla ett Gott Nytt år! och återigen tack!

Kommentarer

ÅH sa glad jag blev att höra

ÅH sa glad jag blev att höra ifrån Dig igen. Kan bara ana mig till vad Du gått igenom.
Villken underbar granne Du har som engagerar sig och ser till att Du mår bra. Lova att Du inte ställer för stora krav på Dig själv utan ta det i lugn takt. Du ska se att där finns ett ljus även i Din tunnel.

Önskar Dig lycka till av hela mitt hjärta.

Gott nytt år.

Många håll om kramar från Frida.

Tack själv du Plupp, så go du

Tack själv du Plupp, så go du är ;-). Det är bra starkt jobbat och nu ska du se att det kommer att rätta till sig ganska så hyfsat bra. Tur du har en granne som kan valla dig och rätt vad det är så vallar du dig själv - och grannen, som kanske blivit biten på friska promenader.
Det går sakta i början med nya rutiner som ska in, vi människor kan inte alltid nollställa och sedan quick-fixa oss, det kräver disciplin och kamp också det. Och du, Plupp när du nu har kommit så här långt så ska du se att du fixar det också, ge det bara tid. Tänk på vad Laureen säger, man utkämpar ett krig i taget och jag håller med henne. Varje resa börjar med första steget och du har redan tagit några fantastiska kliv. Önskar dig en trevlig sista dag på året som håller på att ändas och ett Gott Nytt 2009! Kram. /L-L

Härligt att du är på benen

Härligt att du är på benen Pluppen!

Usch vad jag känner igen mej när jag läser vad du skrivit.
Livet är hårt och orättvist!

Bra att du tar tabletter varje kväll för sömnen är otroligt läkande.
Lycka till! Massa kramar, Jessica

© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se