Viktigt meddelande till användare av Sluta-Röka-Loggen!

Sluta-Röka-Loggen kommer att stängas ner fredagen den 29 november. Ingen information kommer att sparas. Se därför till att själv spara den information du vill ha kvar. Vi ser över möjligheten att lansera ett nytt forum via www.slutarokalinjen.se för dig som vill diskutera tobaksstopp. Mer information kommer framöver!

Varmt tack för de inlägg, kommentarer, det stöd och den uppmuntran som du gett andra genom åren!

7 månader - och tillbaka i bergochdalbanan

Humör nu: Ganska bra. Nikotinsug nu: Inget.

Idag firar jag 7 månader som icke-rökare och kan berätta att det nu är bebis på gång! Tidigt än, bara v. 6, men hoppas varje dag att allt ska fungera. Det här var en STOR anledning till att jag till slut bestämde mig för att det var slutrökt. Som sagt, det är lite bergochdalbana igen, men nu av helt annan anledning! :)
Tyvärr röker sambon fortfarande, men han har lovat att ta nya tag vid nyår. Röklukten är ännu äckligare nu kan jag lova.

Jag HEJAR på alla som kämpar. Kan bara säga HÅLL UT, det är definitivt värt det. En stor applåd till er "gamlingar" som fortfarande är här och peppar. Jag lovar att titta in och säga hej ibland!
GOD JUL på er allihop!
kramar

Kommentarer

GRATTIS MIABLO först och

GRATTIS MIABLO först och främst till dina 7 rökfria månader. och sen naturligtvis även till bebisen... hoppas att allt går bra. Kan man bli cybergudmor????
Ja det är klart att du måste in här och berätta hur det går för dig. jag har fortfarande inte lämnat bloggen, jag tycker det är kul att läsa och skriva här... så jag fortsätter även om jag känner mig till 110% som en icke-rökare. Stor kram Miablo och god jul på dig (er) med. Laureen

Hej & jätte grattis!! Måste

Hej & jätte grattis!!
Måste säga att det ger mig hopp om barn, jag slutar också nämligen av
just den anledningen och hoppas att det ska fungera.

Grattis igen
//Lotta

Åå vad roligt att höra,en

Åå vad roligt att höra,en bebis,va kul.
Lycka till med allt ,du är jätteduktig o God Jul!

Jättegrattis till dig! Men

Jättegrattis till dig! Men vad roligt! Du har en mycket spännande tid framför dig och tänk va, du lyckades ju bli rökfri också. Yepp, applåder i massor också till dig. Minsann, du äger ;-)))).
Ha en riktigt God Jul.

GRATTIS av hela mitt hjärta!!

GRATTIS av hela mitt hjärta!! men oj så roligt! Jag håller alla tummar och tår för dig och den lilla babyn. Lycka till och varma kramar från Liselott

© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se