Dag 41

Humör nu: Varken bra eller dåligt. Nikotinsug nu: Mycket lite .

Plupp här !
Har mått prima hela dagen idag så nu är depp perioden över! Tralla la la!
Har dock märkt av tendenser till att vara röksugen vid flera tillfällen under både gårdagen och idag men någon minut senare är det bortglömt, så det är ok.

Var hos tandspecialist idag, och då frågade han: Röker du? AHA ! tänkte jag, detta är en kuggfråga.... tills jag tänkt efter lite grand och insåg att det är INTE en kuggfråga, han vill bara ha ett enkelt svar... Så jag säger: - Nej jag röker inte. Har ni en AAANING om hur välartikulerat och tydligt jag svarade på den här frågan? För första gången kunde jag svara Nej ! Vilken seger!

Kommentarer

Hej Plupp så underbart att

Hej Plupp så underbart att "höra" dig kvittra igen. Glad som en lärka.

Javisst är det gott när någon frågar om man röker och man ärligt kan svara nej. Jag blev alltid 2 meter lång i början av pur stolthet....jag funderade länge på tandblekning men efter sista tandläkarbesöket är mina tänder så vita och fina så jag vet inte om det behövs längre. Får väl se om man kan ringa in en önskelista till tomten kanske....
Själv är jag nu på väg ner i sängen, i morgon ska 8 fönster bytas och hantverkare har ju en tendens att komma tidigt (när de väl dyker upp är det alltid i ottan) så det är ju bra om man kommit ur pyjamasen.
Men först ska jag skicka in en halv förmögenhet till Skatteverket....dom pengarna lär ju behövas nu i den här lågkonjunkturen... tur att vi inte längre bidrar med extra skatt på typ cigg. Skönt.
ha en lika underbar dag i morgon Plupp och nääää vi röker inte. Kramar Laureen

Gott att du mår så mycket

Gott att du mår så mycket bättre och det var upplyftande att läsa om hur du kunde svara NEJ på frågan om du rökte. :-) Det ser jag verkligen också fram emot!!! Tänkte på det att i och med att jag har diabetes och träffar ett antal läkare som jag alltid får frågan ifrån; om jag röker, och hur jobbigt det alltid blivit av att svara ja. Då brukar de snabbt svara att mina åkommor beror på det. Undrar vad de kommer att kunna komma med sedan för "undanflykter"... ;-)
Tillsammans SEGRAR vi!!!

Förut militant rökare

© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se