Dag 39

Humör nu: Mycket dåligt . Nikotinsug nu: Inget.

Somnade halv 5 imorse.... úpp klockan 08.00 för att inse att dotterns skolbuss passerat och jag fortfarande inte har ström i bilen, sedan ungarna glömt stänga en bildörr i förrgår...Dottern hemma från skolan.

Mår skit idag också vill bara att det ska bli kväll så ingen ringer och det är tyst. Har inte skött företaget på 2 veckor....... det är så stressande när högen bara växer och växer och jag inte har lust att ens öppna posten
måste ta itu med bokföringen för oktober då den ska vara inne om 3 dagar, hur ska det gå?

Kommentarer

Hå hå ja! Förstår på

Hå hå ja! Förstår på ett sätt din situation men det viktigaste först nu-tänk och bokföringen kommer att bli löst, ungarna nöjda och trygga samt en förnöjsam ro sänka sig över rökfria Plupp.
Har snabbskroll-läst din logg och ser att vi har nästan lika dygnstider. Tror att min natugglegen har kraftigt förstärkts av champix och jag är glad att jag plockat ut en nedtrappningskur. Men åter till dig. Alltså inga roliga erfarenheter men i din beskrivning om buss och bil - mycket shit-happends-faktor (om du ursäktar uttrycket). Vad annat göra än att gå vidare och se glad ut ändå. Nä jag ska inte köra nån Baloo-sång för dig men det finns nån loggare som kommit med tipset att tejpa upp mungiporna om inget annat hjälper. Förstår stressfaktor med växande högar men det är inte mycket att välja på än att bita tag i det hela. Du fixar det, jag är övertygad. Sänder en hel drös med pepp åt ditt håll. Var rökfri och stolt! Kämpa-kram. /Lucky-Lucy

Jaha då är vi två som

Jaha då är vi två som skjutit skiten framför oss.... måste också få ihop det innan fredag (för det är väl fredag???) Har någonstans läst att man kan få uppskov med skattedeklarationen om man varit sjuk (och det har ju du - dock icke jag...) men då måste du nog ringa skatteverket i morgon... jag räknar med onsdag och torsdag kväll, när man väl sorterat allt brukar det gå ganska fort att få in det i datorn..
håller tummarna för dig och skickar en drös med energikramar Laureen

© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se