Dag 35

Humör nu: Varken bra eller dåligt. Nikotinsug nu: Inget.

Hå hå ja ja, jag är så urtråkad och har fortfarande inte lust att göra nåt. Vandrar av och an i huset och vet om att det är massor att göra men NEJ vill inte, har inte lust. Har inte den ringaste aning om vad jag skulle vilja göra heller, funderar på OM jag ville röka men det ville jag inte, längtar dock till känslan som en cigarett ger mig och välmåendet. Jag vill vara välmående, jag vill känna min vanliga livsglädje, sprudlande energi, idérika positiva jag men vet inte hur jag ska ta mig dit, ska det vara såhär länge? när ger det sig?

Den enda gången jag tror jag mått såhär, känt vanmakt, är när min pojkvän dog för många år sedan, men det är inte sorg heller utan ja vanmakt är nog ett bra ord.

SKITHUMÖR!

Kommentarer

Det låter som om du har det

Det låter som om du har det mycket jobbigt just nu. Önskar jag kunde säga eller göra något för att lätta din melankoli. Ett förslag är att du ringer till slutarökalinjen, dom är fantastiska. Då får du verkligen prata med någon som vet hur det känns med all konstig abstinens man får. Jag tex blev inte melankolisk utan rastlös, hoppade från det ena projektet till det andra. Städade ur garderober, dammade tom uppe i takhörnen (det sista däremot vill jag inte rekommendera, det slutade nämligen med platt fall och hjärnskakning)
Men du ska veta att jag tänker på dig och vet att du har den personlighetstyp som klarar detta!
Hejadej vad du är bra!! Liten tröstkram från millis

testa som förra skrev,riv

testa som förra skrev,riv ut en garderob,eller ta en prommis,,kom igen ,du har vart rökfri bra lääänge nu,mot ,mif/oss,som precis slutat,du fixar det!

Vanmakt är ett jättebra

Vanmakt är ett jättebra ord!!!
Det förklarar känslan. Hoppas att den släpper snart.

Du är grymt duktig!
Stora peppingkramen
//Jessica

© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se