Viktigt meddelande till användare av Sluta-Röka-Loggen!

Sluta-Röka-Loggen kommer att stängas ner fredagen den 29 november. Ingen information kommer att sparas. Se därför till att själv spara den information du vill ha kvar. Vi ser över möjligheten att lansera ett nytt forum via www.slutarokalinjen.se för dig som vill diskutera tobaksstopp. Mer information kommer framöver!

Varmt tack för de inlägg, kommentarer, det stöd och den uppmuntran som du gett andra genom åren!

Down...

Igår varken rökte eller snusade jag.
Humör nu: Ganska bra. Nikotinsug nu: Ganska litet .

Hej!
Vill åter igen tacka för stödet jag får ifrån er! Blir så glad!

Idag är min 5:e rökfria dag, och stolt är jag!
Dock har jag haft en urkass helg, jag har gråtit en jävla massa och känt mig gör ensam!
Vet inte om det har med rökfriheten att göra så mycket, har hänt en del andra saker i mitt liv nu, som gör att man mår piss, men gäller att kämpa på! Både med livet och med rökfrihet. Vill ju leva och även vara rökfri, så finns inget annat alternativ än att kämpa ju!

Jag vet inte vad jag ska skriva riktigt, är allmänt down och vill bara dra täcket över mig...

Men jag hoppas ni haft en bra helg och har kämpat på! :)

Kommentarer

Vad härligt med människor

Vad härligt med människor som du som är så envetna!!! Trots att det är strul i din tillvaro fallor du inte för abstinensen! Fantastiskt! Jag brukar tänka på hur alla ickerökare handskas med trauman, dom börjar i alla fall inte röka! Du verkar ha bestämt dig för att förbli rökfri. All lycka till//millis

Hejsan, bara stå på dig,

Hejsan, bara stå på dig, vad som än händer i övriga livet hade ju hänt även om du hade haft en stor, osande, äcklig nikotinpinne i munnen, eller hur? Tänk förbi röksuget och upprepa för dig själv: "Ja, i vilket fall som helst är jag FRI, jag är ICKE-RÖKARE och behöver aldrig mer dra ner cancerogen tjära i lungorna! HÄRLIGT!"

GO GO HEJA DIG!

Kram / Sussilullan

Hej! Du verkar inte ha det

Hej! Du verkar inte ha det lätt nu, jag beundrar dej att du kan hålla dej ifrån ciggen BRA GJORT. Man brukar säga att motgångarna gör en starkare, man får en jävlar anamma i sej efter ett tag. kämpa på.

Det är inte lätt att vara

Det är inte lätt att vara människa..

Du är en helt otrolig. Trots att så mycket knasat sej i ditt liv så är du rökfri och peppar alla oss andra. Det är inte många som skulle klara!

Hoppas solen inom dej tittar fram snart.
Glöm inte att du är fantastisk!

Kramen,
//Jessica

© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se