Viktigt meddelande till användare av Sluta-Röka-Loggen!

Sluta-Röka-Loggen kommer att stängas ner fredagen den 29 november. Ingen information kommer att sparas. Se därför till att själv spara den information du vill ha kvar. Vi ser över möjligheten att lansera ett nytt forum via www.slutarokalinjen.se för dig som vill diskutera tobaksstopp. Mer information kommer framöver!

Varmt tack för de inlägg, kommentarer, det stöd och den uppmuntran som du gett andra genom åren!

Väldigt trött....!

Humör nu: Ganska dåligt. Nikotinsug nu: Inget.

Har rökt i 10 år tills jag bestämde mig att nu banne mig lägger jag av o det gjorde jag med hjälpmedel (inhalatorn) dom första dagarna men sen inget. Har snart varit rökfri i fyra månader och det har faktiskt gått jätte bra vad gäller rökningen, men det andra då som tex hur kommer min kropp reagera på dessa år med nikotin o skit i kroppen o nu inget alls. Jo då det kan jag berätta ökat i vikt nästan 10kg ja vet det kan inte vara möjligt jo då det är det fråga mig inte hur. Nog att jag ätit lite extra sötsaker men inte så mycket men jag är svullen som ett hus har en mage som ser ut som jag vore gravid, orkar att gå men benen vill inte jag får som kramp eller hur jag ska säga, i mina armar också. Är det någon annan som varit med om liknande.?
Är trolgtvis väldigt vätskefylld det känns.
Men detta är ju bara det som har hänt på sista tiden, innan det mag problem, huvudvärk, utslag på kroppen ja allt man kan få.
Och nu så trött så jäkla trött..
Inte en tanke på att ta en cigg men ibland undrar man om det är värt allt detta.
I slutänden är det nog det men man ska ju må bra fram tills dess slutet alltså om ni förstår hur jag menar, man lever bara en gång mottot..
Lycka till allihop som försöker jag är nod ett skräck exempel för er som nyligen slutat men det är INTE en dans på rosor att sluta röka.....Men det går trots allt så skulle det inte falla mig in o ta en cigg....
Många kramar

Kommentarer

Hej Eve Inge människa som

Hej Eve
Inge människa som har rökt under många år tycker att det är lätt att sluta röka. Det är svårt och alla förendringar skall göras ont för att komma ihåg att det var värd att sluta röka.
Jag tror att du måste börja promenera eller börja gå till ngn gym.

Låter urjobbigt. Men vad

Låter urjobbigt. Men vad duktig du är som har varit rökfri så länge.Har du svullna anklar? Det brukar det bli vid vätskeansamling i kroppen. Och det ska man inte ha. Om du tror du har det ska du ringa din vårdcentral.Det är ingen bieffekt av att du slutat röka, så det bör du nog kolla upp. Önskar dig all lycka till //millis

Hejsan, nu ska jag göra dig

Hejsan, nu ska jag göra dig riktigt glad för jag har VERKLIGEN goda nyheter: Att röka en ask cig om dagen är lika hälsofarligt som 40 KILOS ÖVERVIKT!!!! Du har gått upp 10 kilo och det är INGENTING jämfört med vilka enorma hälsovinster du gör!!!!!! Själv ska jag börja käka enligt LCHF-metoden några veckor framöver för att dämpa viktuppgången lite men också för att njuta av bacon, ägg, kött, bearnaisesås...mums!!!! UNNA DIG GOD MAT I STÄLLET FÖR CIGGEN, DET GÖR JAG! Hellre är jag en mätt och glad rökfri fetknopp än en grådaskig, rykande nikotinslav på väg till min egen grav!

Många kramar / S

Andra växande

Andra växande marknader''produktplacering' web hosting'underhållning i planeringen och i filmer där det har blivit praxis och''virtuell reklam''där produkter får släppas ut retroaktivt i repris visar. Produkt billboards är så gott som infogas i Major League Baseball-sändningar och på samma sätt dedicated server, virtuella gatubanderoller eller logotyper projiceras på en post trädkronorna eller trottoarer, till exempel vid ankomst kändisar vid 2001 Grammy Awards. Reklam föregår visning av filmer på biograferna inklusive påkostade vps hosting "film shorts" producerat av företag som Microsoft eller DaimlerChrysler. "Den största reklambyråer har börjat arbeta offensivt för att samproducera programmering i samband med största mediebolag" [24] skapa Infomercials liknar underhållning domain name registration programmering.

We really need to promote

We really need to promote open standards already, as suggested in 2.2.2 braindumps 70-536. Encouraging adoption of Open Source software would definitely be nice, and it deserves a mention in there.

- On the subject of standards and innovation, we have software patents 642-456. Do we need them? Also, should patents remain valid if they become industry standards? For instance, browser makers are having a lot of trouble deciding on a common video format because the industry standard, H.264, is patent encumbered.

- Safe Harbours really belongs in section 2.4.3 about internet openness and neutrality. It’s becoming increasingly common that individuals sue the messenger 642-504 (ISP or web host) instead of the actual culprits, usually because they know where the money is. Of course this applies to piracy as well, but I’m specifically thinking of a very worrying ruling in Italy where YouTube’s *execs* were punished for a video uploaded by a user. Search engines are also increasingly 642-515 under pressure to censor themselves, and are in danger of being accused of copyright infringement because of how they provide extracts of text in the results (which is ”fair use” by any definition!).

varje gång en beskrivning av

varje gång en beskrivning av förändringen, det finns alltid mycket att prata om runt om i världen. de är inte undantagna. ett uttalande brukar vara: "Jag måste byta nästan omedelbart versioner, så att inte förvänta mig att datum fortsätta att attackera .
timeforce watches
tocs watch
tokyo flash watch
tokyobay watch

© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se