Viktigt meddelande till användare av Sluta-Röka-Loggen!

Sluta-Röka-Loggen kommer att stängas ner fredagen den 29 november. Ingen information kommer att sparas. Se därför till att själv spara den information du vill ha kvar. Vi ser över möjligheten att lansera ett nytt forum via www.slutarokalinjen.se för dig som vill diskutera tobaksstopp. Mer information kommer framöver!

Varmt tack för de inlägg, kommentarer, det stöd och den uppmuntran som du gett andra genom åren!

IKEA

Igår rökte jag inte.
Humör nu: Mycket bra. Nikotinsug nu: Inget.

Skrev ju mitt förra inlägg i måndags morse och då handlade det om funderingarna kring om nikotinmonstret hade gått och dött än.... jag är ganska säker på att det har hamnat i en djuuuup koma för att poppa upp vid de där tillfällena när man blir tokig och allt går fel.

Jag och en arbetskamrat var på IKEA i måndags för jobbets räkning, vi hade trotsat snökaoset och var på plats 5 minuter i tio, redo och taggade att sätta igång. Det första som händer är att det saknas kundnummer på rekvisionen, bara att sätta igång och försöka få tag i någon ansvarig men INGEN svarar!! 2 timmar och en lunch senare får vi det efterlängtade samtalet och kan sätta igång. Några svettiga timmar går då vi flyger runt bland soffor och glas, eftersom kommunbilen ska vara tillbaka vid ett visst klockslag så är det ganska bråttom och vi skyndar mot kassan. Väl nere vid bilen slås vi av insikten att kartong he-vetet inte går in i bilen och det är en KOMBI!!! Ur m allt igen och in på IKEA för att beställa hemkörning oavsett vad chefen säger om ekonomi och sparkrav. 6 timmar tog det från att vi klev innanför snurrdörrarna tills att vi stapplade ut, genomblöta av svett och trötta som få, då......om någon hade slängt fram en cigg så vete sjutton om jag inte hade rökt den.

Det var första gången jag upplevde sådan stress sen jag slutade och det var nyttigt att se att det går att hantera utan cigg, men jag åker ALDRIG mera till IKEA för jobbets räkning, i snöstorm, i en skitbil och utan en akut hugerstoppande banan i väskan! Så det så!

Tills Nästa gång
Må Gott! :)

Kommentarer

Starkt jobbat!" Även om det

Starkt jobbat!"

Även om det kändes som om du skulle rökt om någon satt en cigg under näsan på dig så såg du faktiskt inte till att få en där!

//Jessica

Hej, alltså, hallå, jag

Hej, alltså, hallå, jag beundrar dig av hela mitt hjärta att du bara orkade åka till IKEA utan cig, jag kommer nog aldrig mer at åka dit och jag är glad att det finns webshop, gud vad duktig du är, heja på och ge INTE upp!

Kram Sussie

Håller med de andra! Grymt

Håller med de andra! Grymt jobbat! :) :)

© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se