Viktigt meddelande till användare av Sluta-Röka-Loggen!

Sluta-Röka-Loggen kommer att stängas ner fredagen den 29 november. Ingen information kommer att sparas. Se därför till att själv spara den information du vill ha kvar. Vi ser över möjligheten att lansera ett nytt forum via www.slutarokalinjen.se för dig som vill diskutera tobaksstopp. Mer information kommer framöver!

Varmt tack för de inlägg, kommentarer, det stöd och den uppmuntran som du gett andra genom åren!

Så, nu känns det lite bättre, vill bara presentera mig oxå...

Igår rökte jag inte.
Humör nu: Ganska dåligt. Nikotinsug nu: Ganska stort .

Hejsan, jag är 37 och har rökt sedan jag var 13 år, lördagen den 15 november 2008 tog jag min allra sista cigarett klockan 12.20 och detta är mitt allra första helhjärtade försök att sluta någonsin. Jag skriver några rader här för att erätta att otroligt nog är det inte omöjligt att sluta och jag känner mig (mellan röksugsattackerna) som Grevinnan av Monte Christo som har blivit utsläppt ur sin fängelsehåla efter 24 år med 20 cig om dagen, blääää! Jag har inte tagit ett enda bloss sedan den 15 november, men de första dagarna vågade jag inte ens gå och handla för jag VISSTE att jag skulle köpt cig i så fall. Märker när jag läser andras bloggar att många av er har cig kvar, varför???? Som prydnad eller?? Jag har slutat med hjälp av Champix och jag käkade dem i 3 veckor innan definitivt rökstopp istället för två. Jag har tidigare försökt med urläskiga nikotinhjälpmedel som gjorde mig genomsvettig, sömnlös och mer röksugen än någonsin, efter detta rökstoppet kommer jag att bli FRIIII från detta äckliga nikotin. Jag tackar alla högre makter för Champix, de står för cirka 50 % för min del, 40 % är Allen Carrs bok och 10 % är jag själv.

Jag hejar på er alla, kör hårt! Slå nikotin-djävulen på käften när han visar nyllet!

Kommentarer

Ad'a' girl! Jeeee! Superbt

Ad'a' girl! Jeeee! Superbt bra jobbat minsann. Bra beskrivning och rätt tänk hela vägen. Känn dig varmt välkommen och fortsatt massor med lycka till på vägen. Kämpa-kram. /Lucky-Lucy

Önskar dig också varmt

Önskar dig också varmt välkommen till denna superduperbra site. Jag har också slutat med hjälp av Champix. Jag tror inte jag ens skulle ha vågat försöka utan hjälpmedel.
Hejadej vad du är bra!
överlämnar härmed vår slogan;; och röker näääää det gör vi inte!!!!

© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se