Dagens kommentar

Igår varken rökte eller snusade jag.
Humör nu: Ganska bra.

Fick en kommentar på jobbet idag ang mina sugisar, som jag blev både lite sur över och fundersam över. När jag satt och funderade lite högt över om jag skulle ta en tablett till, sa en av mina kollegor. "Va jag som trodde du slutat helt, men då är du ju inte så duktigt som jag trodde"
Sedan fick jag minsan höra hur duktigt han hade varit som slutade tvärt. Nu kan man tro att det var en gammal man som fällde den kommentaren, men icke. Det är en på 30 år. Jag bet ihop och väntade en kvart till innan jag stoppade in dagens andra sugis.

Men visst kan jag ge honom lite rätt, skulle nog känna mig helt otroligt duktig om jag hade klarat detta helt utan hjälpmedel, fast då hade jag nog varit helt outhärdlig att umgås med. Dels på grund av all abstinnens och dels för att jag hade tyckt att jag var så fruktansvärt duktig.

Kommentarer

En del tycker att dom är

En del tycker att dom är moraliskt överlägsna om dom slutar cold turkey!!!! Men det är ju faktiskt målet som räknas inte vägen dit. Lycka till

Din kollega är en patetisk

Din kollega är en patetisk liten figur! Någon diktare skrev en gång: - Den som irriterar sig på ting som är små är väl inte större än så.

Du gör ett skitbra jobb! GO GO GO

© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se