Undrar om monstret har dött nu?

Igår rökte jag inte.
Humör nu: Mycket bra. Nikotinsug nu: Inget.

Kul att det är så många "nya" som har hittat hit, det är spännande att läsa om era upplevelser och jag blir imponerad av hur ni hanterar era olika situationer. :)

Nästa söndag är det 2 månader sen jag slutade och jag har inte fuskat denna gång, knappt varit frestad ens när jag tänker efter... Klart att man har ättre och sämre dagar men i det stora hela är det rätt jämna plågor. :)
Den där irriterande krypande känslan har lagt sig och ger sig bara tillkänna om jag har haft det väldigt stressigt omkring mig, vilket det är mest hela tiden just nu men nu har jag en plan för hur jag hanterar det! :) Jag bakar!! :) Underbar terapi och nästan medtiativt att stå och knåda en deg.

På min 2 månadersdag ska jag belöna mig själv med att sola, ska ligga i solariet och drömma mig bort till varmare breddgrader och räkna dagarna till jag och min fining åker till Thailand i januari.

Hoppas att ni inte blåser bort nu när stormen dragit in över sverige. Tyckte lite synd om pojkvännen när han drog på sig massor med kläder för att gå ut på balkongen och röka morgonens första cigg, sen drog jag täcket över huvudet och mös en stund till.

Tills nästa gång.
Må Gott! :)

Kommentarer

Ja, du varit och är en

Ja, du varit och är en riktig kämpe. Grattis i förskott!! Och ha det så trevligt i Thailand. De låter helmysigt.

© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se