Viktigt meddelande till användare av Sluta-Röka-Loggen!

Sluta-Röka-Loggen kommer att stängas ner fredagen den 29 november. Ingen information kommer att sparas. Se därför till att själv spara den information du vill ha kvar. Vi ser över möjligheten att lansera ett nytt forum via www.slutarokalinjen.se för dig som vill diskutera tobaksstopp. Mer information kommer framöver!

Varmt tack för de inlägg, kommentarer, det stöd och den uppmuntran som du gett andra genom åren!

18:e dagen

Igår varken rökte eller snusade jag.
Humör nu: Ganska bra. Nikotinsug nu: Inget.

Det går så bra men jag har så, rent ut sagt, jävla tråkigt! Är inte sugen på någonting egentligen men äter allt som finns i kylskåp och skafferi. Är medveten om det så inget godis eller dylikt har köpts in, för jag vet vad som händer när kvällen kommer och jag både har tråkigt och är rastlös. Det märkliga (eller kanske inte) är att jag har inte lust att göra någonting, ingen bok, ingen tv, ingen film, inget handarbete nej har bara inte lust med nåt. Bläh! Var på långpromenad idag med en väninna, och det var ju förståss trevligt, men sedan då? Har inte lust att jobba med vårt företag, inte lust att göra bokföring ja jag tror ni förstår poängen...

Men egentligen mår jag ju himla bra och kondisen har blivit ännu bättre! Ska jag behöva ta en ½ timma på löparbandet ikväll tro? Med tanke på mina senaste 3 veckors mat och godisintag så kanske det inte är någon dum idé.

Kommentarer

Vet precis vad du pratar om.

Vet precis vad du pratar om. Själv sitter jag helst uppkrupen i soffan iklädd myskläder. Tror det går över för man ser ju dagligen folk som gör saker. Fick frågan på jobbet idag vad gör du på kvällarna och jag svarade utan att tänka "jag slutar röka". Så visst gör vi saker.
Kramar från blue i soffan

Den tid,som jag förut

Den tid,som jag förut tillbringade med att röka,den sätter jag nu ned på telefonsamtal.Under den tiden kan jag inte tänka på nåt annat än personen jag pratar med.Men snart börjar nog väninnorna undra,och snart kanske dom slutar svara,åtminstone de som har nummerpresentatör.Jag försöker i alla fall att inte bara prata rökstopp.Egentligen tycker jag att jag mådde bättre när jag rökte! Enda pluset är att rökhosan avtagit,åtminstone på nätterna.På dagarna kan jag kraxa till ibland.
Det är väl bara att fortsätta ha långtråkigt!

© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se