Viktigt meddelande till användare av Sluta-Röka-Loggen!

Sluta-Röka-Loggen kommer att stängas ner fredagen den 29 november. Ingen information kommer att sparas. Se därför till att själv spara den information du vill ha kvar. Vi ser över möjligheten att lansera ett nytt forum via www.slutarokalinjen.se för dig som vill diskutera tobaksstopp. Mer information kommer framöver!

Varmt tack för de inlägg, kommentarer, det stöd och den uppmuntran som du gett andra genom åren!

Födelsedagsfest

Igår rökte jag inte.
Humör nu: Ganska bra. Nikotinsug nu: Inget.

Ikväll var jag på ett födelsedagskalas och rökte 1 stycken cig.Jag kunde inte låta bli att beblanda mej med rökarna,som samlades på balkongen.Jag är införstådd med att jag kommer att falla ibland,men för det mesta kan jag låta bli.Rökarna var ute flere gånger,men efter den första och enda ciggen tyckte jag det var nog.Nu känner jag däremot inte av något röksug mera,behöver inget nikotintuggummi heller.
Jag är glad för vartenda framsteg jag gör,det blir mindre och mindre cigaretter.

Kommentarer

Jo det kan man kanske också

Jo det kan man kanske också kalla för födelsedagsfest, menar upplevelsen med den där enda - fast allt kommer att handla om hur du väljer att tackla det hela, dags att ta fram den där suur-sisun - niin että!!!
Allen Carr har skrivit en bra bok, Äntligen ickerökare för kvinnor och jag rekomenderar dig att läsa den, borde nog gå att få tag på i Finland också via bibliotek (för det finns väl fortfarande svenska diton?) eller bokhandel, annars rekommenderara jag adlibris på webben. Carr kan kännas lite väl amerkansk-framgångsguruaktig men det han vill förmedla är av största vikt. Läs också erfarenheterna här bland oss olika loggare. För att läsa en hel logg klickar du på namnet under första inlgget. du hittar oss alla under länken här till höger "Lista alla". Att bli rökfri är att välja vara ickerökare och som sådan så försök i förstone undvika de där tillfällena att mingla bland rökare. Jag önskar dig all lycka med ditt beslut. Sänder pepptankar och heja-rop. /Lucky-Lucy

Jag tror du måste ändra

Jag tror du måste ändra ditt tankemönster , detta att vara införstådd med att du kommer att falla i bland" Då blir det ju en självuppfyllande profetia. Ändra din inställning från detta till "jag törs aldrig mer ta den där första, enda, roliga cigaretten. Det klarar jag inte!"
Viss är det många som får återfall men du kan inte ha det som ett val som är väntat och dessutom acceptabelt!
Många peppkramar//millis

© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se