Viktigt meddelande till användare av Sluta-Röka-Loggen!

Sluta-Röka-Loggen kommer att stängas ner fredagen den 29 november. Ingen information kommer att sparas. Se därför till att själv spara den information du vill ha kvar. Vi ser över möjligheten att lansera ett nytt forum via www.slutarokalinjen.se för dig som vill diskutera tobaksstopp. Mer information kommer framöver!

Varmt tack för de inlägg, kommentarer, det stöd och den uppmuntran som du gett andra genom åren!

6 månader!

Igår rökte jag inte.
Humör nu: Mycket bra. Nikotinsug nu: Inget.

Yes! Jag är gryyyym!!! Igår var det 6 månader sedan jag hade min första rökfria dag och nu är jag verkligen icke-rökare. Kom igår hem från en vecka i Egypten där resan betalades med sluta-röka-pengar, hur grymt är inte det?? Trodde att jag kanske skulle bli röksugen på semestern, men faktiskt inte. Så sköööönt!
Däremot har sambon trillat i diket och ligger kvar och sprattlar.. :) Kom på honom för ungefär 3 veckor sedan (luktade rök) och nu är han rökare igen på heltid. Men han vill försöka ta sig upp på cykeln igen så det är bara att heja på.

Jag har sett att flera av er "gamlingar" är kvar här, så skönt att se att det går bra för er också. Pluttan dök ju in för ett tag sen såg jag, GÖTT.
Är ni verkligen säkra på att ni inte kan ändra stoppdatum? Jag är säker på att jag ändrade mitt, för först var planen 19 maj, men sedan blev det 16 maj och då ändrade jag... Kommer dock inte ihåg exakt hur jag gjorde..

Ha det gott alla och glöm inte att vi som slutat nu är FRIA, vi har inte förlorat ett dugg!
kramar

Kommentarer

Massor med grattis till dina

Massor med grattis till dina sex månader!! Visst är det en härlig känsla när man börjar känna sig som en ickerökare!!!! Vad du har varit duktig!!

GRATTIS MIABLO, så skönt

GRATTIS MIABLO, så skönt att se att du också har klarat dig så bra. Synd på din sambo men du får väl hjälpa honom upp ur gropen.....

och hur går det med, du vet vad....?

Själv var jag i Turkiet en vecka också med hjälp av sluta röka pengarna... gött gött. Jag och Millis hade 7 månader den 13:e november, så det har ju blivit en del i kassan.

Vad kul att du såg Pluttans inlägg, jo hon titade in för några veckor sen. Annars är det många nya som kämpar och kämpar timme för timme, precis som vi gjorde en gång. När jag tänker tillbaka är jag så glad att jag inte föll dit utan höll mig i från den här "bara en"...
Ha det bra framöver och hoppa gärna in och hälsa på ibland. Kramar Laureen

Jättegrattis!

Jättegrattis!

Grryyyyymt bra jobbat!

Grryyyyymt bra jobbat! Jättegrattis!
L-L

ett försenat

ett försenat jättegrattis,du är superduktig inte tu tal om annat

© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se