16 dagar

Igår varken rökte eller snusade jag.
Humör nu: Mycket bra. Nikotinsug nu: Inget.

16 dagar och still going strong, Japp så kan jag sammanfatta dom senaste 16 dagarna i mitt liv. Det går fortfarande lika enkelt, det enda jag kan "klaga" på är att jag tycker och har tyckt att cigaretter är KUL. Ja, KUL, det är kul att röka, tror jag ska försöka leta i minnesbanken och försöksa hitta det ögonblicket när jag började tycka det var kul och vad som hände då, så kanske jag kan attackera "abstinensen" från det hållet också. Var det kanske när jag stod i rökrutan på skolan i 9:an, eller första cigaretterna under några tallar på kyrkogården ( märkligt ställe att tjuvröka på...) eller när var det? Får fundera lite under dagen och kanske meditera lite till Paul Mckenna.

Kommentarer

Heja heja! Himla glad jag

Heja heja! Himla glad jag blir att det går bra för dig. Grattis till dig för din kamp. Peppkramar från Liselott

Fy sjutton vad duktig du är

Fy sjutton vad duktig du är som inte röker.... jättestrongt.
Kul att röka, jo, det är väl typiskt att man kan tycka eftersom man aldrig mer ska röka, men är det inte så att allt man inte kan göra verkar vara lite kul.... jag lovar att det finns en hel massa kul saker man kan göra när man inte röker för man får ju så mycket bättre ekonomi.
Hur går det förresten har du slängt ut gubben tillsammans med fimparna....?
Jag skickar över en massa peppkramar till dig. Laureen

hahaha! Kan inte låta bli

hahaha!
Kan inte låta bli att fundera på om det inte är "DET" (han, hon, Herr eller Fru Nikotin, även kallat monstret)som lurat dig att tycka att det är kul att röka...
Och GRATTIS till 16 dagar, bra jobbat!!!

© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se