Det rullar på ändå..

Igår rökte jag inte och snusade 3 prillor.
Humör nu: Ganska bra. Nikotinsug nu: Ganska litet .

Livet är som det är just nu..
Tycker inte att något är så speciellt kul, men januari och februari brukar väl inte vara så lustiga oavsett om man röker eller ej.
Försöker tro att jag hade tyckt det var pest iallafall..
Längtar bara efter ljus och värme..
Helst skulle jag sitta under en vajande palm och sippa på en drink och...Nej!!- INTE röka!
Fyy, vad jag är tråkig, går det aldrig över???
Suger på min inhalator och känner mig skitfånig, fast inte lika fånig som om jag hade haft en cig i munnen- För det är ändå¨mera fånigt!
Så det är bara att gilla läget, solen och våren kommer...
Ska bli skönt att kunna njuta av alla dofter ordentligt då!!
Kram till er alla som kämpar på!!
//Helena

Kommentarer

tack för stödet igår,

tack för stödet igår, utan er hade jag garanterat rökt. Tur vi har varandra och man har blivit beroende av er allihopa nu : - ) ..... Jag har vart hos tandläkaren och nikotinterroristen fick inte rätt om rotfyllning, den tanden är redan rotfylld!!! Han letade efter benröta osv men inget hittades, däremot finns det bakterier runt om så han spolade med nån spruta under tanden och ned runt rötterna, och han trodde att det skulle räcka och bli bra så, och så måste jag borsta med en borste i tandköttet runt tanden 4 ggr per dag och det får bli terapin att föra handen till munnen : - )
Nu finns inte ens tanken på att röka, men det är såna här gånger som det känns som att man aldrig skulle klara av att inte röka.... Men jag har gjort en sån där måste röka grej nu och klarade det alldeles bra ändå.
tittade på en sån inhalator idag, kan ju inte tugga nicorette längre, törs inte det. Men jag tog sugtabletter istället, men tar kanske en repa ned på lunchen imrgon och köper en sån oxså....
Det är så kul att vi vet "lite"mer om varandra, och vi ska klara det här tillsammans allihopa.
Röker många av dina hund kompisar? Umgås oxså med hundfolk mest, och 1 röker men hon ska sluta så hon röker aldrig på våra promenader. Annars är det det värsta med hundfolk att många är rökare och då kan det bli ännu tuffare.... Rök nu inte .. "puffa" på i din inhalator !!!! Jag ska inte röka och det kommer fler tuffa dagar föross alla men då finns vi alla här.... Säger som mammajane en för alla, alla för en, inte en gång till ! // Kram Lotta

Tjena.. En dålig dag kan

Tjena..
En dålig dag kan man ju ha oavsett.. det har ju ciggen ingenting att göra med..
Fast man upplever dom dagarna just nu, som ännu lite tråkigare..
Men tänk vad skönt lite senare..
när man har blivit av med allt nikotin och man kan spendera lite extra-pengar på nått lull-lull just den dagen som är tråkig..
För pengar som annars skulle ha rökt upp...=))

Vi kämpar vidare, våren kommer snart..
om det inte hinns med lite vinter iallafall..

© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se