Viktigt meddelande till användare av Sluta-Röka-Loggen!

Sluta-Röka-Loggen kommer att stängas ner fredagen den 29 november. Ingen information kommer att sparas. Se därför till att själv spara den information du vill ha kvar. Vi ser över möjligheten att lansera ett nytt forum via www.slutarokalinjen.se för dig som vill diskutera tobaksstopp. Mer information kommer framöver!

Varmt tack för de inlägg, kommentarer, det stöd och den uppmuntran som du gett andra genom åren!

Exakt en vecka idag klockan 13:00

Igår varken rökte eller snusade jag.
Humör nu: Ganska dåligt. Nikotinsug nu: Ganska stort .

OK, då har en vecka förflutet sedan senaste (sista) ciggen.
Kan inte påstå att det känns sådär mycket bättre. Fortfarande ser man med avundsjuka på de som får röka. De som ännu inte kommit till insikt och röker utan dåligt samvete. De som får stilla sin "hunger".

Men det är ju ändå så att det är vi icke rökare som är vinnarna. Får försöka tänka på det. Tror nämligen innerst inne att de som röker har en jädrans stor respekt till alla som försöker sluta ller har slutat.

Har idag gjort klart med att jag skall besöka våra leverantörer i Kina i början av december. Har varit på tjänsteresa några gånger där förut (Shanghai och Hong Kong) men det är alltid lika roligt och jag ser fram emot den veckolånga resan jättemycket. Och den här gången skall den vara rökfri. Inte alkoholfri men rökfri.

Ser annars fram emot helgen. Vet av erfarenhet att det är mycket svårare med abstinensen då. Men å andra sidan är man ju faktiskt ledig från jobbet och kan hitta på grejor med familjen.

// Mike

Kommentarer

Get your gun! Jaha nu är

Get your gun!

Jaha nu är både du och jag tillbaka sist låg du 14 dagar före och jag var avundsjuk, vilket jag är nu också. Mitt förra rökstopp varade i 4 månader. Mu ska det gå i alla fall. Lycka till !!!!

Hej Läser vad du

Hej
Läser vad du skrivit.
Du får röka, det är bara det att du väljer att INTE röka. Är min 6:e rökfria dag efte 27 år och jag får röka ikväll men det tänker jag inte. HA ! Jag vinner.... Är du med?

© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se