Viktigt meddelande till användare av Sluta-Röka-Loggen!

Sluta-Röka-Loggen kommer att stängas ner fredagen den 29 november. Ingen information kommer att sparas. Se därför till att själv spara den information du vill ha kvar. Vi ser över möjligheten att lansera ett nytt forum via www.slutarokalinjen.se för dig som vill diskutera tobaksstopp. Mer information kommer framöver!

Varmt tack för de inlägg, kommentarer, det stöd och den uppmuntran som du gett andra genom åren!

återfall resoribletter och gott humör

Igår rökte jag inte och snusade 4 prillor.
Humör nu: Mycket bra. Nikotinsug nu: Mycket lite .

Ja, mitt humör är gott trots att jag fuskade igår!

Var på apoteket idag och rådgjorde. Blev så less på den ständiga huvudvärken och obefintliga djupsömnen så jag tog ett återfall igår. Nya tag och ny taktik är inledd... Nu kommer ni kanske se mig som en som lurar sig själv men min nya taktik är att första nikotinintaget på morgon är en Göteborgs rapé till kaffet. Därefter är det numera resoriblett á 2mg som gäller fram tills kvällen då jag innan jag borstar tänderna och går och lägger mig tar en prilla för att kunna sova. Apotekstanten tyckte det var en bra plan för att minska niktoinsuget under en tid, men hon menade också att jag skulle vara försiktig så det inte slutar med att jag snusar som vanligt igen.

Jag bytte från sugtabletter till resoribletter för att slippa mintsmaken och det eviga sugandet.. Det är nimt med en minitablett som man bara slänger under tungan när man behöver.

Bedrar jag mig själv med min tillåtna prilla på morgon resp kväll? Det känns som att jag klarar av det och behöver det under en övergångsperiod, men det kanske bara är självbedrägeri?

Kommentarer

Jag tycker du gör det bra,

Jag tycker du gör det bra, kan väl inte vara helt fel att lägga upp en plan som passar dig.

© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se