Viktigt meddelande till användare av Sluta-Röka-Loggen!

Sluta-Röka-Loggen kommer att stängas ner fredagen den 29 november. Ingen information kommer att sparas. Se därför till att själv spara den information du vill ha kvar. Vi ser över möjligheten att lansera ett nytt forum via www.slutarokalinjen.se för dig som vill diskutera tobaksstopp. Mer information kommer framöver!

Varmt tack för de inlägg, kommentarer, det stöd och den uppmuntran som du gett andra genom åren!

sömnbrist, depression och vita tänder

Igår varken rökte eller snusade jag.
Humör nu: Ganska bra. Nikotinsug nu: Ganska litet .

Jag måste börja med att tacka för alla uppmuntrande kommentarer! Det värmer! =)

Ja.. jag är fortfarande "ren" så tillvida att jag enbart använder läkemedel. Går bra, i snitt använder jag 5 sugisar om dagen. Var inne på apoteket i förrgår för att diskutera depåplåster, men dom avrådde eftersom jag använder så pass lite nikotin att det tydligen fanns risk för att jag höjer dosen igen med plåster. Jag har inte orkat räkna på saken, men det låter logiskt.

Jag vet inte om det är p.g.a. mitt projekt "sluta-med-nikotin" eller om det hade varit i alla fall, men jag har en irriterade huvudvärk. Dricker mycket vatten och försöker slappna av. Har inte sovit en enda natt ordentligt nu sedan jag slutade... Det tär...

Magen är i oordning, beror det på omställningen från att ha fått en massa basiskt saliv till att inte få det nu? Är väldigt gasig och hård.

Jag känner mig på ganska gott humör för stunden, men det är väldigt flukturerande.. Jag har i alla fall vita tänder!! Kan inte låta bli att titta på dom varje gång jag står framför badrumsspegeln eller kör bil och ska titta i bakspegeln *S*

Very well, ska ut och cykla 45 minuter nu i den underbara solen! Ska precis som någon tipsade om, ta tag i träningen nu! Eller träning och träning, har inte tid att gå på gym eller rida tyvärr, men en tur med cykeln 3-4ggr i veckan kan man ju hinna med, då kan sonen och hunden också följa med.

Ha det gott!

© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se