Viktigt meddelande till användare av Sluta-Röka-Loggen!

Sluta-Röka-Loggen kommer att stängas ner fredagen den 29 november. Ingen information kommer att sparas. Se därför till att själv spara den information du vill ha kvar. Vi ser över möjligheten att lansera ett nytt forum via www.slutarokalinjen.se för dig som vill diskutera tobaksstopp. Mer information kommer framöver!

Varmt tack för de inlägg, kommentarer, det stöd och den uppmuntran som du gett andra genom åren!

Stockholms läns landsting

Jag hade egentligen inte tänkt att skriva mer här men nu blev det inte så.

Hur i helvete kan ni på Stockholms läns landsting bara slänga bort all vetskap som finns samlad här om hur det verkligen är att sluta röka.
Samtidigt fortsätter ni att göra reklam för nikotinhaltiga medel. Obegripligt, ni borde faktiskt skämmas. Det finns otaliga bevis här på denna logg som belägger hur problematiska dessa medel är.

"Se därför till att själv spara den information du vill ha kvar." You have to be fuckin kidding me!! Ge mig då åtminstone en möjlighet att ladda ner hela min logg.

Trist att det skall sluta så här. Farväl till all mina vänner här jag kommer inte att glömma er.

Kommentarer

Håller med dig PEB! Jag

Håller med dig PEB! Jag förstår inte varför det blivit så här! Denna sida som varit sånt stöd för så många även om den emellanåt fört en tynande tillvaro. Sen har den ju hämtat sig efter ett tag. Så tråkigt att allt bara försvinner som om loggen inte haft nån betydelse för nån.
Jag kommer heller inte att glömma alla fantastiska människor jag mött här. Kram ❤️

Hej, Tack för ditt inlägg.

Hej,

Tack för ditt inlägg. Vi håller med om att det är jättetråkigt att Loggen försvinner med sitt innehåll och användare. Loggen har och har haft en stor betydelse för många användare under åren och det är vi glada och tacksamma för. Det engagemang som finns för Loggen, och användarna av Loggen sinsemellan vill vi värna. Vår förhoppning är att vi kan öppna ett nytt och förbättrat forum för er att använda framöver. Av olika skäl har vi inte möjlighet att ha kvar Loggen i dess nuvarande form.
Sluta-Röka-Linjen gör inte reklam för nikotinläkemedel eller andra nikotinpreparat, beklagar om du har fått en annan uppfattning.

Hälsningar
Superadmin, Sluta-Röka-Loggen
Sluta-Röka-Linjen
020-84 00 00
Öppet mån-tors 9-19
fre 9-16

© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se