Viktigt meddelande till användare av Sluta-Röka-Loggen!

Sluta-Röka-Loggen kommer att stängas ner fredagen den 29 november. Ingen information kommer att sparas. Se därför till att själv spara den information du vill ha kvar. Vi ser över möjligheten att lansera ett nytt forum via www.slutarokalinjen.se för dig som vill diskutera tobaksstopp. Mer information kommer framöver!

Varmt tack för de inlägg, kommentarer, det stöd och den uppmuntran som du gett andra genom åren!

Lycka till ALLA

Meeen vad är det jag läser....ska bloggen bort!! Ovanligt dumt beslut kan jag tycka, den är ovärdelig när man ska sluta röka/snusa.
Jag hör till skaran som "nästan" aldrig är inne längre, men då suget fortfarande kan anfalla så har jag brått in här ibland. Och vilken hjälp jag haft av er alla & vilka skrattanfall ni bjudit på mitt i bedrövelsen =))
Kan bara önska alla ett STORT LYCKA TILL även utan bloggen då. Och till alla mina underbara vänner (ni vet nog vem =)) utan namn) Tack för all fantastisk hjälp & pepp & skrattsalvor ni gav mig <3<3<3 Jag glömmer er aldrig!!!

KRAM från Julängeln <3

Nu kör vi så det ryker...plattan i mattan alla...

Kommentarer

Kram på dig Julängeln ❤️ Ha

Kram på dig Julängeln ❤️ Ha det så gott i framtiden! Önskar dig det allra bästa av det som kommer! Jag kommer alltid att tänka på de ”fluffiga” med glädje. Kramisar från Tant Grön

Hej, Tack för ditt inlägg.

Hej,

Tack för ditt inlägg. Vi håller med om att det är jättetråkigt att Loggen försvinner med sitt innehåll och användare. Loggen har och har haft en stor betydelse för många användare under åren och det är vi glada och tacksamma för. Det engagemang som finns för Loggen, och användarna av Loggen sinsemellan vill vi värna. Vår förhoppning är att vi kan öppna ett nytt och förbättrat forum för er att använda framöver. Av olika skäl har vi inte möjlighet att ha kvar Loggen i dess nuvarande form.

Hälsningar
Superadmin, Sluta-Röka-Loggen
Sluta-Röka-Linjen
020-84 00 00
Öppet mån-tors 9-19

© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se