Viktigt meddelande till användare av Sluta-Röka-Loggen!

Sluta-Röka-Loggen kommer att stängas ner fredagen den 29 november. Ingen information kommer att sparas. Se därför till att själv spara den information du vill ha kvar. Vi ser över möjligheten att lansera ett nytt forum via www.slutarokalinjen.se för dig som vill diskutera tobaksstopp. Mer information kommer framöver!

Varmt tack för de inlägg, kommentarer, det stöd och den uppmuntran som du gett andra genom åren!

Blir mitt sista blogginlägg

Lite mer än en månad kvar på den här bloggen. Känns väldigt tråkigt att den försvinner. Var ett fantastiskt verktyg för mig när jag slutade. Det gav mig så mycket att läsa alla inlägg från de som hade lyckats, för kunde de så varför skulle inte jag kunna också. Jag kommer inte att hinna uppnå 3000 dagar innan denna sida försvinner, jag kommer ha ungefär tio dagar kvar tills jag är gigant gånger tre.

Jag vill sända ett tack till alla funnit på min väg, från de första stapplande stegen tills dagens datum, har varit gott att känna att man har haft sällskap på resan.

Kram

Martina

Kommentarer

Önskar dig all lycka

Önskar dig all lycka fortsättningsvis! Kram från Tant Grön ❤️

Hej, Tack för ditt inlägg.

Hej,

Tack för ditt inlägg. Vi håller med om att det är jättetråkigt att Loggen försvinner med sitt innehåll och användare. Loggen har och har haft en stor betydelse för många användare under åren och det är vi glada och tacksamma för. Det engagemang som finns för Loggen, och användarna av Loggen sinsemellan vill vi värna. Vår förhoppning är att vi kan öppna ett nytt och förbättrat forum för er att använda framöver. Av olika skäl har vi inte möjlighet att ha kvar Loggen i dess nuvarande form.
10 dagar från trippelgigant! Grattis! Vi är imponerade! Tack för att du delar med dej!

Allt gott,
Superadmin, Sluta-Röka-Loggen
Sluta-Röka-Linjen
020-84 00 00
Öppet mån-tors 9-19

© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se