Viktigt meddelande till användare av Sluta-Röka-Loggen!

Sluta-Röka-Loggen kommer att stängas ner fredagen den 29 november. Ingen information kommer att sparas. Se därför till att själv spara den information du vill ha kvar. Vi ser över möjligheten att lansera ett nytt forum via www.slutarokalinjen.se för dig som vill diskutera tobaksstopp. Mer information kommer framöver!

Varmt tack för de inlägg, kommentarer, det stöd och den uppmuntran som du gett andra genom åren!

123 dagar - typ 4 månader!

Igår varken rökte eller snusade jag.
Humör nu: Ganska bra. Nikotinsug nu: Ganska litet .

Yes! 123 dagar!
4 månader utan cigg (förutom ett fusk med en cigg), dock med hjälp av nikotintabletter. Det känns helt otroligt för att vara mig - har rökt i en faslig massa år, alldeles för mycket o alldeles för länge!
Det känns lite bättre nu, röksug kommer o går, inte mycket att bry sig om, det fladdrar förbi allt som oftast vid alla möjliga tillfällen... Men,tro det eller ej, DET GÅR ÖVER! Snabbare nu än i början! Jag fattar ju att allt är inte över än men det känns som rökning kommer längre o längre bort från mig. Så klart det tar lång tid att programmera om sin hjärna och sina tankar men nu börjar jag känna mig säkrare på att det faktiskt går! Tror dock det är viktigt att ha nolltolerans o hålla fast vid det. För mig har det inte funkat att "röka lite mindre", "trappa ner" osv. Det var en händelse som gjorde att "nu vill jag inte hålla på med detta mer, smygröka o tro att snart ska jag sluta". JUST DO IT! Där är jag nu o det känns helt ok...
Lycka till alla - det går att sluta även för den mest inbitne nikotinslaven!
/nu

Kommentarer

Hej! Det känns

Hej!
Det känns underbart,eller??
Stort grattis,bra jobbat,och STOR APPLÅD!
Kämpa vidare,du klarar det.
Lycka till.

Tack viljans triumf! Ja, du

Tack viljans triumf!
Ja, du har rätt - det känns fantastiskt (men jag vet att det går upp och ner) Jag tror att jag kommer att klara det!!!
Lycka till alla - det är möjligt, det går med envishet o tålamod!!!
Kram/nu

Stort grattis! Väl kämpat,

Stort grattis!
Väl kämpat, jag tror som dig att nolltolerans är det enda som funkar. Min 30e dag som rökfri idag... Hoppas på många fler, eller alla egentligen.

© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se