Viktigt meddelande till användare av Sluta-Röka-Loggen!

Sluta-Röka-Loggen kommer att stängas ner fredagen den 29 november. Ingen information kommer att sparas. Se därför till att själv spara den information du vill ha kvar. Vi ser över möjligheten att lansera ett nytt forum via www.slutarokalinjen.se för dig som vill diskutera tobaksstopp. Mer information kommer framöver!

Varmt tack för de inlägg, kommentarer, det stöd och den uppmuntran som du gett andra genom åren!

2869 dagar efter stopp

Humör nu: Mycket bra. Nikotinsug nu: Inget.

In och kollar antal dagar och började fundera om det är sju eller åtta år som rökfri, känns konstigt att jag inte har bättre koll på åren nu. Om mindre än två månader så firar jag åtta år som rökfri. Att vara rökfri är det normala livet för mig nu för tiden. I början av min rökfrihet så trodde jag inte själv på att den här dagen skulle komma. Är fortfarande nyfiken på att testa ett bloss då och då, men kommer aldrig att våga. Ja, när jag passerar 75 år då får jag prova om jag vill.

Kommentarer

Hej KlaraElvira! Tack för

Hej KlaraElvira!
Tack för kommentarer på mina inlägg.
Det är nåt märkligt med denna loggen - fantastiskt att ni som slutat för så länge sen tittar in o berättar för oss nygamla/nya att det är möjligt, så inspirerande o härligt ... För då kan vi också!!!
Grattis till alla dina år - respekt!!!
/nu

© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se