Mår dåligt

Igår varken rökte eller snusade jag.
Humör nu: Ganska dåligt. Nikotinsug nu: Mycket stort .

Jag gjorde ett försök att sluta röka i maj. Använde nikotinplåster och tuggummi samt vajpade (utan nikotin). Gick bra i 18 dagar. Gick in på en mack och köpte cigg bara för jag kunde, helt idiotiskt. Rökt i smyg fram till 7 juli då jag återigen gjort ett rökstopp med hjälp av plåster, tuggummi och vajp. I onsdags köpte jag cigg igen rökte någon varje dag tills igår då jag slängde dem.
Mår skitdåligt, tycker synd om mig själv.
Jag hoppas att jag klarar av detta.

Kommentarer

Hej! Välkommen hit. Just nu

Hej! Välkommen hit. Just nu är det ganska lugnt här på loggen, inte så många som skriver något...Det är nog så att röktankarna är envisa och ganska påfrestande, jag har varit rökfri en tid men inte nikotinfri. Använder just nu nikotintabletter/spray. Har gjort flera försök att sluta, den här gången ska det gå hela vägen har jag tänkt! Men kämpigt är det alltemellanåt - det är "bara " att bita ihop o vara envis... Det finns mycket här på loggen att läsa/lära av andras erfarenheter o kunskap.
Kämpa på o tänk att det tar tid/flera försök - ge inte upp!
Lycka till o skriv gärna här hur det går - det är som du skrev, många kämpar på o det är lärorikt att läsa om andras erfarenheter!
/nu
.

© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se