Viktigt meddelande till användare av Sluta-Röka-Loggen!

Sluta-Röka-Loggen kommer att stängas ner fredagen den 29 november. Ingen information kommer att sparas. Se därför till att själv spara den information du vill ha kvar. Vi ser över möjligheten att lansera ett nytt forum via www.slutarokalinjen.se för dig som vill diskutera tobaksstopp. Mer information kommer framöver!

Varmt tack för de inlägg, kommentarer, det stöd och den uppmuntran som du gett andra genom åren!

7 veckor! Hoppsan, är visst inget mattesnille - 6 veckor ska det vara!!!

Igår varken rökte eller snusade jag.
Humör nu: Ganska bra. Nikotinsug nu: Mycket lite .

Ja, 6 veckor rökfri idag! Glömde/struntade i att sätta på något plåster idag -.känns ingen skillnad, går bra med nikotintabletter... Får hur jag gör imorgon?
Kort inlägg, börjar tröttna på att skriva - dåligt med respons...
Pepp på er alla -.som kanske är här o läser! Nolltolerans!
"nu"

Kommentarer

Grattis! Bra kämpat av dig!

Grattis! Bra kämpat av dig! Fortsätt håll på nolltoleransen. Det var mitt ledord också och kanske det som gjorde att jag inte ramlade in i rökningen igen.
Fortsätt du och skriv och för din egen skull. Sen är det trist att så få ger respons men så var det sommaren 2016 med. Under hösten tillkom fler och fler och till slut hade vi en härlig gemenskap som jag faktiskt kan sakna.
Ha det gott och lycka till ❤️

Du är så duktig. Jag är så

Du är så duktig. Jag är så imponerad.
Håller med dig om att loggen är lite trist. När du och jag "Slutade" 2015 så var vi ju väldigt många fler. Tycker det är märkligt att loggen dött.
Jag finns här och peppar dig. Nu finns det ju ingenting som gör att jag kommer falla tillbaka, och jag kommer hänga här i minst 9 månader. :)
Kram /H

© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se