Viktigt meddelande till användare av Sluta-Röka-Loggen!

Sluta-Röka-Loggen kommer att stängas ner fredagen den 29 november. Ingen information kommer att sparas. Se därför till att själv spara den information du vill ha kvar. Vi ser över möjligheten att lansera ett nytt forum via www.slutarokalinjen.se för dig som vill diskutera tobaksstopp. Mer information kommer framöver!

Varmt tack för de inlägg, kommentarer, det stöd och den uppmuntran som du gett andra genom åren!

Jag känner mig usel!!!

Humör nu: Ganska bra. Nikotinsug nu: Ganska litet .

I torsdags fick jag veta att jag är gravid.
I lördags tog jag 2 cigg, och igår, söndag, tog jag 2 cigg. Hur fan kan man vara så jävla dum.

Min hjärna har liksom inte fattat att jag är gravid. Någonstans tänkte hjärnan att "Äh, du testade ju positivt så tidigt, tänk om du bara hade tagit testet när du skulle, dvs i söndags, då hade du ju ändå fortsatt röka fram till söndagen, det är ingen fara, rök du på bara lilla gumman".

Ja, gjort är gjort, och det enda jag kan göra nu är att låta bli att lätta på locket till hjärnspökenas alla dumma idéer.

Men i övrigt går det faktiskt bra. Nu röka jag ju 4 cigg totalt lördag och söndag, men det får jag någonstans jämföra med normala 15-18 cigg per dag.

Morgnarna går bra, och kvällarna också. Värst är faktiskt mitt på dagen på jobbet.

kämpa på allihopa.

Kommentarer

Hej! Det kommer att gå bra,

Hej!
Det kommer att gå bra, vad jag förstår har du längtat efter detta... Jag är ju äldre än vad du är, när jag fick barn fanns inga stickor o det dröjde ju lite innan man visste att det var bebis på gång... Det gick också bra!!! Att sluta när man visste att graviditet var ett faktum!
Du ska inte känna dig usel - var glad att äntligen... Jag hejar på dig, lycka till o skyll all abstinens på din graviditet... Tårar, humörsvängningar, glädje, illamående - ja allt!
/"nu"

© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se