Viktigt meddelande till användare av Sluta-Röka-Loggen!

Sluta-Röka-Loggen kommer att stängas ner fredagen den 29 november. Ingen information kommer att sparas. Se därför till att själv spara den information du vill ha kvar. Vi ser över möjligheten att lansera ett nytt forum via www.slutarokalinjen.se för dig som vill diskutera tobaksstopp. Mer information kommer framöver!

Varmt tack för de inlägg, kommentarer, det stöd och den uppmuntran som du gett andra genom åren!

Peppad!

Humör nu: Varken bra eller dåligt. Nikotinsug nu: Inget.

Hej alla kämpare!

När man läser om er som lyckats så blir jag så himla glad för er skull. Man blir samtidigt så himla peppad av att läsa att det egentligen inte alls är så jobbigt att komma över det om man vänder det till något positivt. Jag vet knappt hur många gånger jag slutat, och jag ska ALDRIG mer säga att jag slutat. Nu är det snart dags att försöka igen......och för att lyckas har jag tänkt mej. Jag har alldelels för lätt att trilla tillbaka och måste liksom nog vara strängare mot mej själv denna gång. Jag tycker ju att det är skitäckligt, och min andning blir bara sämre och sämre. Jag vill verkligen men måste läsa här nästan varje dag nu så jag får pepp från er alla duktiga människor här inne.

Ha en Trevlig Midsommar alla :)

Kommentarer

Hej! Röksuget dyker upp med

Hej!
Röksuget dyker upp med massa konsiga tipser och frågor..Tex,((Varför slutar röka nu,du kan ta bara en bloss,det gör inget om du börjar imon med att sluta röka))Osv.. Viktigt här vid det att man håller ut,stå emot,det är en övergångsperioad vid varje röksuget,två till tre minuter sen den går över,röksugen man är men stolt ändå..
Är man är bestämd,sträng,så är det lätt att man fråga sig själv om varför ska jag röka,vad är för anledning ??
Självförtroendet är viktig andel,man måste tro på sig själv, att jag kan det,jag är inte för svag,jag klara det.Allting detta förstärker och stötta mig själv och utöka chansen för att lyckas.
Lycka till

Trevlig/rökfri midsommar

Hej! Jag har inte varit

Hej!
Jag har inte varit rökfri så länge -det är ju många fantastiska Giganter som varit inne o kommenterat- dom är ju fantastiska! Vi som kommer efter kan bara gratulera o tänka att en dag är vi också där...
Jag slutade för 19 dar sen, min hosta är i princip borta, ibland är jag förstås röksugen o vill helst ta en cigg! Men så får jag tänka ett varv till o efter en stund är det över!
När jag slutade den här gången bestämde jag att göra allt annat precis som vanligt, sitta på balkongen, dricka vin o inte känna hela tiden att jag måste städa, gå promenad eller göra nåt överhuvudtage
som jag inte brukar. Det har funkat för mig den här gången. Allt är som vanligt - det är bara att jag inte röker...
Man måste programmera om sin hjärna i alla situationer!Ännu så länge har det gått över förväntan o min hjärna säger "Tack en cigg " - det är då man måste vänta ut det hela o tänka snart har det blåst förbi... Jag önskar dig o alla andra med för den delen en Glad o rökfri midsommar!
'nu"

© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se