Viktigt meddelande till användare av Sluta-Röka-Loggen!

Sluta-Röka-Loggen kommer att stängas ner fredagen den 29 november. Ingen information kommer att sparas. Se därför till att själv spara den information du vill ha kvar. Vi ser över möjligheten att lansera ett nytt forum via www.slutarokalinjen.se för dig som vill diskutera tobaksstopp. Mer information kommer framöver!

Varmt tack för de inlägg, kommentarer, det stöd och den uppmuntran som du gett andra genom åren!

Spam spam spam...

Igår varken rökte eller snusade jag.
Humör nu: Ganska bra. Nikotinsug nu: Mycket lite .

Hej på er!
Har skrivit flera inlägg - men dom blir spammade hela tiden! Är i alla fall rökfri o trampar på!
Lycka till ni som kämpar på!
Nu

Kommentarer

Nu ska jag försöka kommentera

Nu ska jag försöka kommentera mig själv i hopp om att det inte ska spammas...
Slutade röka för två veckor sen, det har gått över förväntan denna gång. Använder plåster o sugtabletter + atarax (lite lugnande) som jag fått av min läkare av andra orsaker. Dessutom har även min sambo slutat röka vilket är väldigt hjälpsamt (han snusar men det är inget som lockar mig) Positivt så här långt - min envisa hosta har helt försvunnit, andas bättre, behöver inte sitta på balkongen o skämmas, behöver inte smyga inför nån med mitt rökande. Mitt senaste riktiga slutarökastopp var för flera år sen, därefter har jag inte gjort nåt riktigt försök... Nu känns det som jag, av hälsoskäl kommit till "a point of no return", har rökt en faslig massa år och nån gång får det väl vara nog...Har dessutom fått diagnosen KOL vilket inte känns bra alls.
Just nu känns det lite skakigt men jag tror att det beror på att jag gick ner ett steg i styrka på mina plåster. Tänker inte stressa denna gång med att ta bort mina nikotinhjälpmedel - förra gången hade jag jättebråttom med det. Den här gången får det ta den tid det tar...
Jag hejar på oss fåtaliga som hänger kvar här på bloggen o hoppas det kommer en ny o bättre snart!
"nu"

© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se