Viktigt meddelande till användare av Sluta-Röka-Loggen!

Sluta-Röka-Loggen kommer att stängas ner fredagen den 29 november. Ingen information kommer att sparas. Se därför till att själv spara den information du vill ha kvar. Vi ser över möjligheten att lansera ett nytt forum via www.slutarokalinjen.se för dig som vill diskutera tobaksstopp. Mer information kommer framöver!

Varmt tack för de inlägg, kommentarer, det stöd och den uppmuntran som du gett andra genom åren!

SE HIT ALLA!

Humör nu: Varken bra eller dåligt. Nikotinsug nu: Inget.

NU KANSKE JAG STRIDER MOT ALLA REGLER HÄR, MEN EFTERSOM DETTA FORUM FÖRSVINNER VILKEN DAG SOM HELST OCH VI INTE VET OM OCH NÄR DET KOMMER NÅGOT NYTT SÅ HAR JAG NU STARTAT UPP ETT FORUM OM NI VILL GÅ MED SÅ VI KAN FORTSÄTTA STÖTTA VARANN. MAN KAN DOCK INTE FÅ NÅGON EGEN LOGG DIREKT, MEN DET ÄR I ALLA FALL ETT FORUM DÄR VI KAN STÖTTA OSV. HÄR KOMMER LÄNKEN:

http://sluta-roka.forumotion.eu/

Kommentarer

Har blivit medlem som en

Har blivit medlem som en backup,om loggen plötsligt skulle försvinna!

Hej, Sluta-Röka-Loggen är

Hej,
Sluta-Röka-Loggen är Sluta-Röka-Linjens forum och vi jobbar aktivt på att skapa ett nytt och mycket bättre forum med bättre teknik. Vi vill inte stressa någon med info om att detta forum kommer att tas bort, utan ge information om att något nytt är på gång. Vi vet just nu inte vilket datum detta forum tas bort, men så fort vi kan kommer vi att informera. Det nya forumet kommer mest sannolikt ligga på vår sajt, slutarokalinjen.se.

Skönt att höra. Fixa gärna en

Skönt att höra. Fixa gärna en chatt också när ni ändå ska ändra. Det skulle vara bra :) Flyttar ni över oss medlemmar automatiskt härifrån?

© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se