Sista metern med det blåa loket

Så, det börjar bli dags att ta farväl till denna logg. Den har haft sina sidor och ovanligt irriterande tekniska egenskaper, hur många gånger har jag inte blivit blockad som spam medans riktiga bots blir igenom släppta utan problem. Jag undrar även hur man lyckas med att posta samma medellande mer än en gång här. Det lär förbli ett mysterium för mig.
Det stora med loggen var människorna som skrev här. Jag kommer aldrig att träffa er men ni var fantastiska. Ni gav varandra och mig stöd när vi verkligen behövde det, tack för det. Stundtals var det även riktigt roligt.
Nu är det dags att köra in det blåa loket och alla de fantastiska vagnarna i lager hallen. Den sista billjetten är knipsad och den sista metern är åkt. Låt dammet lägga sig. Farväl loggen, farväl min röda vagn.

Kommentarer

Tack för den här tiden PEB!

Tack för den här tiden PEB! Känns sorgligt att du tar farväl men det är väl också sunt att gå vidare i livet. Jag är inte riktigt där än men har börjat tänka så smått i de banorna själv. Man kan ju alltid titta in nångång ändå.
Stödet här och alla glada skratt har säkert varit mycket värdefullt för många av oss. Hoppas loggen kan få en nytändning och ge samma upplevelse till kommande användare. Men det är ju upp till dem som använder den att göra nåt av möjligheterna. Jag hade tur som kom in i rätt tid för att hinna uppleva gemenskapen vi hade.
Ha det gott PEB och stor kram! ❤️

Kan bara hålla med Tant Grön,

Kan bara hålla med Tant Grön, sorgligt men samtidigt helt naturligt att lämna denna sidan.
Jag önskar dig allt gott PEB, glömmer aldrig de roliga stunderna här med er mitt i allt kämpande.
Vi gjorde det...tillsammans!!

Kram från Julängeln <3

Tack för allt PEB. Lycka till

Tack för allt PEB.
Lycka till i framtiden.

Kram/Fanny

Men det kommer ju en ny

Men det kommer ju en ny logg.... Jag är inte beredd att släppa loggen än o skulle tycka det var tråkigt om du försvann..., Men om du gör det så tack för den här tiden. Det har varit roligt att hänga lite med dig o de andra. Ni kommer alltid att va speciella för mig. Allt gott kram Roxy

Asså, det blåa lilla loket

Asså, det blåa lilla loket tror jag inte nöjer sig med att stå och bli dammigt i nåt gammalt lokstall. Ni minns väl sagan jag berättade om det blå loket som kämpade och slet för att komma upp för bergen med ett alldeles för tungt tåg att dra på, men han var envis: "jag tror jag kan...jag tror jag kan...och han kunde..Precis som alla rökslutare också kan.

Kanske någon ny tar hand om det lilla blå loket så det får fortsätta att ta hand om de som behöver.

Jag bara råkade kliva in en stund och fick se flera jag ville hälsa på.
Och jag håller med dig, loggen betydde jättemycket när det begav sig. Men vad händer, vet någon det. Kommer allt vi har skrivit att försvinna? Det vore ju sorgligt. Ibland går jag faktiskt in och läser min egen logg, som nån slags påminnelse eller vad det nu är.
Ha det bra PEB i det rökfria livet. Jag har snart 5 år! Kram Norna.

© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se