Viktigt meddelande till användare av Sluta-Röka-Loggen!

Sluta-Röka-Loggen kommer att stängas ner fredagen den 29 november. Ingen information kommer att sparas. Se därför till att själv spara den information du vill ha kvar. Vi ser över möjligheten att lansera ett nytt forum via www.slutarokalinjen.se för dig som vill diskutera tobaksstopp. Mer information kommer framöver!

Varmt tack för de inlägg, kommentarer, det stöd och den uppmuntran som du gett andra genom åren!

LOGGEN TAR PAUS

Hej alla fina användare av Sluta-Röka-Loggen. Från och med måndag 27 maj får vi en ny hemsida på slutarokalinjen.se som inte länkar till Loggen då den ska göras om och dyka upp i en ny skepnad så småningom. Under en tid framöver går det att nå loggen genom att knappa in dess adress i sin helhet, utan att gå via slutarokalinjen.se
Adressen direkt till loggen är denna: logg.slutarokalinjen.org
Vi återkommer inom kort med vilket datum som befintliga Sluta-Röka-Loggen stängs av.

Kommentarer

Det här känns inte alls kul

Det här känns inte alls kul tycker jag.... Hur länge ska loggen ta paus? Kommer inlägg härifrån att försvinna då? Jag är inte beredd på att släppa loggen även om jag skriver väldigt sällan. Tror många tänker som jag.

Jag håller med där. Även om

Jag håller med där. Även om jag inte är här hela tiden eller skriver varje gång så känns det väldigt jobbigt. Kan den inte bara få finnas till allt är klart och att även medlemmar med deras inlägg flyttas över automatiskt? Här har man ju verkligen stöd i fall men behöver.
Skulle också vara kul om chatten kommer i gång så man kan prata med sina vänner. Eller är det bara ingen som utnyttjar den?

© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se