Viktigt meddelande till användare av Sluta-Röka-Loggen!

Sluta-Röka-Loggen kommer att stängas ner fredagen den 29 november. Ingen information kommer att sparas. Se därför till att själv spara den information du vill ha kvar. Vi ser över möjligheten att lansera ett nytt forum via www.slutarokalinjen.se för dig som vill diskutera tobaksstopp. Mer information kommer framöver!

Varmt tack för de inlägg, kommentarer, det stöd och den uppmuntran som du gett andra genom åren!

Trött...

Humör nu: Varken bra eller dåligt. Nikotinsug nu: Inget.

Nu håller jag på att undersöka hur mycket jag faktiskt röker varje dag. Är uppe i 11 st i dag, varav dom flesta var okynnes. Håller också på att rensa bort vissa onödiga cigg för att lättare förbereda mej för att lyckas denna,gång. Vill verkligen ha ett rökfritt liv och må bra och få andas lättare osv. Står inte ut med detta längre och det upptar typ hela min vakna tid att tänka på detta när jag inte jobbar eller så. Det var då sjutton säger jag bara.

Kommentarer

Visst, dagens första cigarett

Visst, dagens första cigarett smakar alltid bra, och resten hade som regel kunnat undvikas,
men ALLA cigaretter är onödiga - hela dagen, varje dag!

Jag tycker egentligen inte

Jag tycker egentligen inte att den är god heller. Det är bara vanan att ta den. Däremot röker jag inte det första jag gör längre och inte när jag går ut med hundarna, är på väg till bilen osv. Det tjänar man bort några cigg direkt. Sen är alla som sagt onödiga.

© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se