Viktigt meddelande till användare av Sluta-Röka-Loggen!

Sluta-Röka-Loggen kommer att stängas ner fredagen den 29 november. Ingen information kommer att sparas. Se därför till att själv spara den information du vill ha kvar. Vi ser över möjligheten att lansera ett nytt forum via www.slutarokalinjen.se för dig som vill diskutera tobaksstopp. Mer information kommer framöver!

Varmt tack för de inlägg, kommentarer, det stöd och den uppmuntran som du gett andra genom åren!

Snart 8 månader

Då börjar man närma sig 8 månader som rökfri, Det känns enormt bra, och nu när nästan sommaren är här också :)
Känner fortfarande röklukt starkt sedan jag fick tillbaka luktsinne, och tycker cigarettrök stör mycket av vårdofterna som nu kommit fram. Samtidigt så skulle det vara fel om man skyllde på rökarna, man har ju själv varit en av dem en gång och att sluta är inte alltid busenkelt direkt (något som denna sida har många vittnesmål om).
På påsk tyckte släkt som jag träffade att jag verkade mycket piggare, antar att det kan bero på att jag både slutat röka och börjat träna och gå ner i vikt. Det är roligt när andra märker positiv förändring med en också.
Hoppas ni har det bra alla där ute i vårsolen :)

Kommentarer

Hej! Besväras du av

Hej!
Besväras du av röklukten, eller tycker du att det luktar gott, frestande och inbjudande?
Kan du märka andra lukter, kanske oönskade, som du har glömt?
Har just avslutat min första rökfria vecka, och är nyfiken på vad som kan förväntas.
Victor

Hej Victor! Grattis till en

Hej Victor! Grattis till en vecka, bra jobbat :) Jag tycker röklukten är äcklig, och avgaser är också något jag reagerar starkare på hur det luktar. Men sen luktar natur och frisk luft mycket bättre, och mat och nybakat ;)
Om du inte redan märkt det så kommer maten att smaka mycket mer nu, vilket gör det roligare att äta många saker, på gott och ont :D

© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se