Viktigt meddelande till användare av Sluta-Röka-Loggen!

Sluta-Röka-Loggen kommer att stängas ner fredagen den 29 november. Ingen information kommer att sparas. Se därför till att själv spara den information du vill ha kvar. Vi ser över möjligheten att lansera ett nytt forum via www.slutarokalinjen.se för dig som vill diskutera tobaksstopp. Mer information kommer framöver!

Varmt tack för de inlägg, kommentarer, det stöd och den uppmuntran som du gett andra genom åren!

Slutar röka med hjälp av Zyban.

Igår varken rökte eller snusade jag.
Humör nu: Ganska bra. Nikotinsug nu: Inget.

Jag fick utskrivet zyban. Har tagit dom nu i snart två veckor och min sista rökdag var i fredags. Det föll sig naturligt att sluta så bara. Så 1,5 rökfri dag än så länge!

Zyban ger mig yrsel och illamående. Hoppas verkligen att som biverkningarna ger med sig snart. Vet inte vad jag gör annars. Jag vill inte sluta med tabletterna heller för jag är rädd att jag börjar röka igen då :(

Kommentarer

Känner igen illamåendet fast

Känner igen illamåendet fast jag åt Champix. Jag försökte härda ut för nåt röksug kände jag inte. Hoppas det blir överkomligt för dig och lycka till!

Heja & kämpa på!! Jag åt

Heja & kämpa på!!
Jag åt champix & hade samma biverkningar som du. Så illa att jag spydde men vågade inte heller sluta. Kämpade på i en månad kanske sen slutade jag lite i förtid men kände mig ändå redo då. Ta tabletterna i samband med måltid, det kan lindra illamåendet lite.
Lycka till

Tack för pepp! Dag 3 idag.

Tack för pepp! Dag 3 idag. Illamåendet kommer och går. Dock inte så värst röksugen.

Awesome article. Also visit

Awesome article.

Also visit my webpage Download site - https://matri.infotechcommunity.com/index.php/blog/137239/%D0%B2%D0%BE%D0%B9%D1%82%D0%B8-%D0%B2-%D0%B4%D0%BD%D0%B5%D0%B2%D0%BD%D0%B8%D0%BA-%D1%80%D1%83-%D0%B0%D1%80%D1%85%D0%B0%D0%BD%D0%B3%D0%B5%D0%BB%D1%8C%D1%81%D0%BA%D0%B0%D1%8F-%D0%BE%D0%B1%D0%BB%D0%B0%D1%81%D1%82%D1%8C/

© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se