Viktigt meddelande till användare av Sluta-Röka-Loggen!

Sluta-Röka-Loggen kommer att stängas ner fredagen den 29 november. Ingen information kommer att sparas. Se därför till att själv spara den information du vill ha kvar. Vi ser över möjligheten att lansera ett nytt forum via www.slutarokalinjen.se för dig som vill diskutera tobaksstopp. Mer information kommer framöver!

Varmt tack för de inlägg, kommentarer, det stöd och den uppmuntran som du gett andra genom åren!

Hej alla! Ny här :)

Igår rökte jag inte.
Humör nu: Varken bra eller dåligt.

Hej alla! Jag slutade röka i söndags, har haft hjälp av champix men det är ändå väldigt svårt, speciellt svårt med nedstämdhet i kombination med rastlöshet som ändå inte vill ta sig till något?! Jag har både disk och tvätt och annat att ta tag i men känner mig helt slut och tom. Är det normalt? Jag tänkte ge det några dagar till och se om det ljusnar för mig, abstinensen är ju som värst just nu. Rökte 1-2 paket om dagen och detta har pågått i ca 20 år. Jag har inte scrollat så mycket på loggen än men alla tips och stöd är hjälpsamt :) tack!

Kommentarer

Det är inte champix som får

Det är inte champix som får dig att känna dig nere?
Det är klart att bristen på nikotin kan få kroppen att reagera på alla dess möjliga vis men ta kontakt med doktorn om nedstämdheten inte ger med sig.
Jag är inne på dag 28 som rökfri och är rastlös 24 timmar om dygnet. Jag springer o har laddat ner en app med hemmaträning o går 16000 steg om dagen. Men det är gott att ha energi över för hela dagen!
Kämpa på!!!

Tack Snoffan! Champix har

Tack Snoffan! Champix har sina bieffekter visst, men jag tror jag saknar min ”livsstil” och bästa vän, hur patetiskt det än låter haha, hur hanterar du rastlösheten? Efter dag 28 hade man ju hoppats på att det blivit någorlunda bättre? :D

© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se