Viktigt meddelande till användare av Sluta-Röka-Loggen!

Sluta-Röka-Loggen kommer att stängas ner fredagen den 29 november. Ingen information kommer att sparas. Se därför till att själv spara den information du vill ha kvar. Vi ser över möjligheten att lansera ett nytt forum via www.slutarokalinjen.se för dig som vill diskutera tobaksstopp. Mer information kommer framöver!

Varmt tack för de inlägg, kommentarer, det stöd och den uppmuntran som du gett andra genom åren!

192 dagar!

Humör nu: Mycket bra. Nikotinsug nu: Inget.

Satan i gatan va bra det går!!!!!!
inget röksug, eller ngt!
har fått höra om massor som har slutat med Allen Carrs bok! har även lyckats på killen till att läsa den, och slutat han med 3 veckor på fredag!!!!

Säger bara till alla! HURRA för OSS!!!! vi är bra och vi luktar gott!
och till er andra! läs allen carss bok, äntligen ickerökare!

kramar cecilia

Kommentarer

Hej Cecilia, vad duktig du

Hej Cecilia, vad duktig du är. jag har läst igenom hela din blogg och följt din historia, den är ju som den var för oss alla en gång, varenda dag var en kamp och sen plötsligt lossnade det och suget släppte taget och det var lättare att se att nikotinet inte är en lösning på något. Grattis till dina 192 dagar och grattis till din pojkvän som just nu upptäckt hur det är att vara FRI. Stor Kram Laureen

Ja jävlar i havet (min

Ja jävlar i havet (min respons på han på gatan) HURRAAA!!!!! Jag är totalramponerad - bara så SUVERÄNT BRA JOBBAT tjejen. Har också läst din blogg och minsann sett den bästa reklam för Allen Carr i din tråd, tror han ler i sin himmel. Jag bugar och niger ödmjukt här i "släptåget". KÄMPA-KRAM till er båda. / Lucky-Lucy

P.S. Tack för bra info om finnar och storleksproblematik efter rökstopp, smällar man får ta men det härliga är att man äntligen, ÄNTLIGEN slipper röka mera. D.S.

© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se