Hej igen!

Hej allihopa!

Nu är jag här igen och kikar in. Jag gör inte annat än tänker på mitt förhoppningsvis kommande rökfria liv, och jag vill verkligen lägga av då jag tycker det är skitäckligt plus att jag är rädd eftersom jag har KOL naturligtvis, men mest tycker jag att det är äckligt. Jag har minskat ner en hel del, och jag röker aldrig ett paket om dagen. Nu ska man inte skylla på saker vilket jag kanske gör nu på sätt och vis, men det har varit så himla mycket så jag har inte orkat ta tag i det helt enkelt. Ändå är det det som upptar min halva tid i skallen av min vakna tid på dygnet, och mer och mer sista tiden. Please, peppa mej, ge mej bra tips. Jag har Zyban hemma (om den inte är för gammal), och jag funderar på att jag ska ta den igen då den är väldigt bra. Men som sagt. Det är detta att komma i gång. Mår man sen heller inte helt psykiskt 100 så blir hela livet svårare, men det kan jag inte vänta på ska bli bättre här nu.
Så där. Då fick jag beklaga mej lite. Tack för det :)

Kommentarer

Ibland måste man stanna upp

Ibland måste man stanna upp och invänta sin själ! Dagen kommer snart då du känner att nu är det nog! Du verkar vara en bra bit på vägen!
Jag önskar dig all lycka med ditt rökstopp, när dagen är redo så kommer det gå galant för dig!
Lyckokramar ❤

Tack snälla du. Ja det hoppas

Tack snälla du. Ja det hoppas jag verkligen <3

Hej Gizze min gamle vän Låter

Hej Gizze min gamle vän
Låter som du är på god väg mot det rökfria livet....härligt!!
Det är svårt att sluta när det är mycket runt omkring i livet, det är ju jag ett lysande exempel på. Å se hur det gick tillslut, jag blev rökfri jag med. Vet att det kommer du också att bli men för många är startsträckan lite längre bara...å du är på god väg att taxa ut på startbanan =)
Steg nr 1 har du redan tagit....du är tillbaka här. Här får man både beklaga sig & dela glädje. Det jag gjorde sista gången jag slutade var att bestämma mig för att detta är inget tvång...ska bara se hur många dagar jag klarar utan ciggen. Man får panik om det är ett tvång men känner mer glädje om man bara ska testa ngr dagar & sen dessa dagar blir fler och fler.
Du kommer att greja detta <3

Kramar fr Julängeln

© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se