Viktigt meddelande till användare av Sluta-Röka-Loggen!

Sluta-Röka-Loggen kommer att stängas ner fredagen den 29 november. Ingen information kommer att sparas. Se därför till att själv spara den information du vill ha kvar. Vi ser över möjligheten att lansera ett nytt forum via www.slutarokalinjen.se för dig som vill diskutera tobaksstopp. Mer information kommer framöver!

Varmt tack för de inlägg, kommentarer, det stöd och den uppmuntran som du gett andra genom åren!

Dagen D

Igår rökte jag 10 cigarretter.
Humör nu: Ganska bra. Nikotinsug nu: Ganska litet .

Då har det blivit dags att sluta en gång för alla.
Första dagen utan cigaretter är idag och jag skulle behöva lite bra tips på hjälpmedel, har inte lust att köpa hela apoteket :) Vill ha ngt som funkar. Tips?

Kommentarer

Vilja, vilja,vilja är A & O

Vilja, vilja,vilja är A & O men det som Snövit skrev om...magnet lät ju spännande, har dock inte prövat det själv. Jag har slutat med hjälp av champix (receptbelagt) & det har funkat för mig. Många använder plåster eller tuggummi eller sugtabletter det kan vara värt att pröva kanske.
Lycka till, detta kommer du att fixa galant. =)

Jag kör plåster steg 1 och

Jag kör plåster steg 1 och microtab om det känns extra jobbigt!
Är på 4 dagen helt rökfri i morgon. Just nu går tiden långsamt men imorgon när jag är tillbaka på jobb lär ju tiden gå fort o då har det plötsligt gått en dag till.
Lycka till

Jag använder nu bara plåster,

Jag använder nu bara plåster, o delar en ..ibland när suget är envist tar jag en snus..utan snus, bara lite nikotin från apoteket..funkar än
för mig. Jag är på dag 13 som rökfri.
Som en skrev; viljan är a&o, så är det- det viktigaste är att ommöblera i hjärnan, ta tillbaka den från nikotin som kidnappat den
Önskar dig lycka till, du klarar det galant, bara du själv vill ❤

© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se