Viktigt meddelande till användare av Sluta-Röka-Loggen!

Sluta-Röka-Loggen kommer att stängas ner fredagen den 29 november. Ingen information kommer att sparas. Se därför till att själv spara den information du vill ha kvar. Vi ser över möjligheten att lansera ett nytt forum via www.slutarokalinjen.se för dig som vill diskutera tobaksstopp. Mer information kommer framöver!

Varmt tack för de inlägg, kommentarer, det stöd och den uppmuntran som du gett andra genom åren!

2656 dagar, känns nästan svindlande

Humör nu: Mycket bra. Nikotinsug nu: Inget.

Kom på att jag skulle gå in och läsa hur det går för gamla bekanta här på loggen, ser att flera är kvar även om många av er också bara verkar titta in sporadiskt.

Jag är fortfarande rökfri, och tänker ge ett nyårslöfte för en gångs skull, tror faktiskt att det blir mitt första nyårslöfte någonsin. Jag ska vara rökfri 2019 (känns som ett löfte jag kan hålla utan större ansträngning). Har förut aldrig velat ge löften, för jag har vetat med mig att jag inte kan hålla sånt, brukar ge den motsatta verkan.

Jag hälsar er alla en god fortsättning och ett gott nytt år.

Kram till bonilla, gesine, PEB, tant grön, juntro och ALLA andra, även om jag inte nämner alla vid namn så har ni varit en stor hjälp på min väg.

Kommentarer

Önskar dig ett Gott Nytt År!

Önskar dig ett Gott Nytt År! Tror jag också ska avge ett löfte. Att inte börja röka! Aldrig någonsin!
Kramisar till dig!

2019 -helt rökfritt? Jo - jag

2019 -helt rökfritt? Jo - jag skulle vilja lova - men så vet jag ju att även jag kan triggas av att lova saker, när jag inte har lyckats tidigare -jag har ju inte varit rökfri ett helt år tidigare, så jag nöjer mig med ett delmål. Jag ska vara rökfri till 21 juni 2019. Där går min årsgräns. Efter det är jag relatiivt säker på att jag kommer att lova resterande del av 2019 rökfritt.
Tack för den värmande kramen! Du är en inspiration!

Hej, Klara Elvira! Här fick

Hej, Klara Elvira! Här fick du mig till loggen igen, genom att sända connectionförfrågan. Tyvärr har jag inte lyckats med att besvara den, men istället har jag loggat in mig igen, fick byta lösenord, fast det inte var fel på det gamla, loggen har en oförklarlig dragningskraft, verkar det som. Du skrev någon gång, att du kunde tänka dig att röka som en civiliserad människa, när du är 75. Då har du ju många rökfria år framför dig, som du säkert klarar galant. Själv har jag ju passerat den åldern och tänker fortsätta vara den disciplinerade sällanrökare. Det fungerar utmärkt för mig, men jag vet inte, om jag skulle vilja rekommendera det för andra. Man måste nog vara absolut säker på att man inte vill bli beroende och bara blossa på av gammal vana.
Som jag ser det, behövs nog dessa minst 1000 dagar utan ett enda bloss för att komma ifrån detta tvångsmässiga rökande.
Ha det så bra med nyårslöftet, hälsning, Gesine

Kram till dig och gott nytt

Kram till dig och gott nytt år KlaraElvira.

Jag skulle faktiskt känna mig frestad att röka en cigarill till en dubbel espresso och Cognac sittandes på ett italienskt cafe en sommarkväll.

Ja du det där med löften är knepigt.

Gott nytt rökfritt år

Gott nytt rökfritt år Klara-Elvira!
Kram Norna.

Gott nytt rökfritt år

Gott nytt rökfritt år Klara-Elvira!
Kram Norna.

Gott nytt rökfritt år

Gott nytt rökfritt år Klara-Elvira!
Kram Norna.

© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se