Viktigt meddelande till användare av Sluta-Röka-Loggen!

Sluta-Röka-Loggen kommer att stängas ner fredagen den 29 november. Ingen information kommer att sparas. Se därför till att själv spara den information du vill ha kvar. Vi ser över möjligheten att lansera ett nytt forum via www.slutarokalinjen.se för dig som vill diskutera tobaksstopp. Mer information kommer framöver!

Varmt tack för de inlägg, kommentarer, det stöd och den uppmuntran som du gett andra genom åren!

Hej på er!!

Humör nu: Mycket bra. Nikotinsug nu: Mycket lite .

Kära/bästa rökfria vänner.
Tio rökfria månader vidimerad/undertecknad..Inne på 11 månaden.
Upptäcktsresan(äventyr) har varit, syftet är att man får upptäcka sig själv,hittar på nya hanteringar för att kunna stå emot.Röksuget är inte mera än psykisk fenomen,det går ju att hantera.
Uppskatta oss själva för alltid,den förstärker vårt vilja/ork att kämpa vidare..På en kort tid efter rökstoppet kan röksuget tappar makten över oss..
Glöm inte att belöna dig själv ..
God(rökfri) jul och gott nytt år
Lycka till.

Kommentarer

Tack för intressant inlägg.

Tack för intressant inlägg. Jag har själv snart varit rökfri 4- månader och håller fullständigt med Dig om att själva röksuget är ett psykiskt fenomen. Det blir så starkt emellanåt, att man inbillar sig att nu behöver jag röka, men mig har det just hjälpt av att tänka att psyket spelar ett spratt för mig, och då har suget försvunnit. Men självklart är det inte alltid så lätt även fast man vet att det är psyket som spökar. Kämpa på. Vi ger inte upp. Ha en fin helg därborta.

© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se