Viktigt meddelande till användare av Sluta-Röka-Loggen!

Sluta-Röka-Loggen kommer att stängas ner fredagen den 29 november. Ingen information kommer att sparas. Se därför till att själv spara den information du vill ha kvar. Vi ser över möjligheten att lansera ett nytt forum via www.slutarokalinjen.se för dig som vill diskutera tobaksstopp. Mer information kommer framöver!

Varmt tack för de inlägg, kommentarer, det stöd och den uppmuntran som du gett andra genom åren!

Måste sluta!!!!

Igår rökte jag 1 cigarretter.
Humör nu: Ganska dåligt. Nikotinsug nu: Ganska stort .

Jag har rökat sen jag var 14 men igår rökte jag 1 cigg. Mer blir det inte. Måste sluta nu. För igår fick jag reda på att jag har astma. Konstigt att får det i vuxen ålder. Men den kan ha funnits där länge men först visat sig nu när jag varit sjuk. Väldigt hostig och haft luftrörskatarr som den riktigt visat sig. Men ska säga har väldig lust att röka. Men då jag vet jag får väldigt svårt att andas om jag röker så måste jag sluta. Gick med här för tänkte att här kan man nog få massa råd och hjälp. Och säga ta hjälpmedel så som tuggummi eller spray. Det funkar inte jag får ont i magen o huvudet av de.

Kommentarer

Har du hört talas om Champix?

Har du hört talas om Champix? En receptbelagd medicin utan nikotin som underlättar rökstoppet. Jag använde det de första veckorna och det var effektivt. Lycka till!

Tanten har rätt, håll dig

Tanten har rätt, håll dig undan ifrån nikotinet. Det är lättast att bli av med det i början när motivationen är som störst. Rörelse är viktigt, vad spelar ingen roll.

Jag använde dessutom akupunktur, det tar bort suget de första veckorna. Dessutom blogga och kommentera massor här, det hjälper.

© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se