Dag 3

Humör nu: Ganska bra. Nikotinsug nu: Ganska litet .

Inne på dag 3.

Det var jobbigt igår, särskilt under dagen,
Men på kvällen blev det bättre.
Jag var på yoga igår, och kände mig faktiskt starkare. Dock så blev jag svimfärdig vid ett moment (Bara stå rakt upp och ner) att jag var tvungen att gå ut en stund och dricka vatten.
Men efter det gick det bra igen.

Idag går det än så länge bra. Det jobbigaste är nog tristessen - det känns som om det är så trååååkigt att inte röka. Men även det blir väl bättre så småningom.

I helgen är jag ledig, och är dessutom ensam hemma. Jag planerar att gå på promenad, gå på julmarknad och se på MYCKET Netflix för att få tiden att gå.

Kämpa på alla där ute!

Kommentarer

Hej! Bra kämpat.. Vem ska

Hej!
Bra kämpat..
Vem ska vinna kampen??Jag eller röksuget..
Denna frågan pågår hela tiden sedan man slängde skiten(fimpat). Inre debatt startas igenom oss,massa frågor ställs upp..Den största frågan är om varför slutar röka just nu??Jag kan sluta röka sen,eller trappar ner.!!!
Här är viktigt att man vänjer sig till sin motivation om varför jag slutar röka..
Ta fram hela tiden positiva resultat som man fått efter rökstoppet,speciellt med hälsan..Inga negativitet efter rökstoppet,bara abstinensbesvär som alla kan få/uppleva..Man bryter beteendemönster som hjärnans belöningssystem är van på vid varje bloss(cig)man får in nikotin och massa kemiska,giftiga ämnen..
Allting blir lättare med tiden,tro det,det är värt att kämpa..
Håll ut,du klarar det.

Bra ideer du tänker rätt, och

Bra ideer du tänker rätt, och var säker det blir bättre. Promenera så långt du bara kann. Bli kompis med grannens hund, den föjer gärna med.

Hur går det för dig? Var

Hur går det för dig? Var någon dag sedan vi hörde från dig. Hoppas att det fortfarande går bra?! Kämpa på!

Hej Hmbe88! Jag såg att du

Hej Hmbe88!

Jag såg att du skrev till mig i mitt senaste inlägg jag skrivit. Tror att vi är många som har liknande historier kring rökning. Att ha börjar röka som unga och köpt via kiosker som sålt för minderåriga. Sjuk egentligen men så är det!

Kul att du var på yoga! Jag gillar det med (i tankarna) men är sämst på att faktiskt ta tag i det och yoga! Netflix gillar jag ju också.

Jag är inne på dag 26 nu. Idag blev jag sugen på att röka på morgonen men annars har jag inte tänkt på det lika mycket som första veckan då det var värst.

Hur går det för dig? ge inte upp. Även om du får bakslag så försök igen. Rökning är skit.

© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se