Viktigt meddelande till användare av Sluta-Röka-Loggen!

Sluta-Röka-Loggen kommer att stängas ner fredagen den 29 november. Ingen information kommer att sparas. Se därför till att själv spara den information du vill ha kvar. Vi ser över möjligheten att lansera ett nytt forum via www.slutarokalinjen.se för dig som vill diskutera tobaksstopp. Mer information kommer framöver!

Varmt tack för de inlägg, kommentarer, det stöd och den uppmuntran som du gett andra genom åren!

När det skaver

Alltså jag är inte så röksugen och inte sugen på att röka vilket jag tänker är två olika saker men när man är trött och lite gnällig kommer tankarna på att en cigg skulle hjälpa. En cigg kommer inte hjälpa, inte ett dugg.

Hosta har jag fått och täppt är jag,, känner mig inte förkyld så jag misstänker att det på nåt sätt hänger ihop med rökningen.

Säger nej till alkohol. antagligen och nu och för alltid för annars trillar jag dit igen,, det har varit så ALLA andra gånger. Nollvision på den....

Ha en underbar första advent och djupandas in julstämningen nu vi kan

Kommentarer

Kämpa på,håll ut och lycka

Kämpa på,håll ut och lycka till.!!!

Jo, det är skiten som ska

Jo, det är skiten som ska rensas ur kroppen som gör att man kan känna sig sjuk, brukar kallas "quitters flu". Flimmerhåren ska också vakna till liv igen och börja städa lungorna, vilket gör att man till och med kan få mer hosta än man hade när man rökte för en tid. Även om det är jobbigt så är det goda tecken, visar att kroppen är på väg att reparera sig för att börja kunna fungera som den ska igen.

© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se