Smått panik

Igår varken rökte eller snusade jag.
Humör nu: Mycket dåligt . Nikotinsug nu: Mycket stort .

Ja som rubriken lyder börjar jag få smått panik. Det har gått bra med plåster och rökstopp hittills men rastlösheten blir mer och mer påtaglig.

Jag LÄNGTAR efter att gå och och röka i situationer (oändligt många) som jag rökt i innan. Min puls är skyhög och jag är alldeles skakig i kroppen. Jag har huvudvärk och sover dåligt om nätterna.

Just nu känns det som en krissituation. Hade kanske hjälpt om jag åker iväg en stund med bilen eller bara tar en sväng i kvarteret, men det lockar mig inte det minsta att frysa och gå vandra runt i mörkret.

Får se hur jag tar tar mig ur detta. Önskar att jag aldrig hade börjat med det här giftet och/eller att jag hade slutat för länge sedan! För det här är ren tortyr just nu.

Känner mig även ensammast i världen. Är det bara jag som kämpar eller finns det fler på forumet? Snälla skriv!

Kommentarer

Hej! Nej,du är inte ensam

Hej!
Nej,du är inte ensam ,läs i loggen andras upplevelser,googla om det är möjligt om rökning/tobak,hur man hantera läget när man är sugen.
Att sluta röka är det inte smärtfritt,det är en plågsamt process..Men det är positivt när man genomgår en rent självkorrigerande(rökstoppet) för hälsans skull.
Belöna dig själv med en positivt omdöme (stolthet)när du sluta röka.
Du kommer att klara det,kämpa lite till, början är svårast..
Håll ut,kämpa vidare

Tack! Jag läser för fullt här

Tack! Jag läser för fullt här i loggen, skrollar tillbaka i gamla inlägg. Tycker dock det är märkligt att inte fler skriver. Är vi så få som slutar undrar jag ibland? Eller har de som vill kanske redan slutat och bara vi är kvar. Så kan det ju vara! :) Jag läser mycket fakta på nätet varje dag för att följa forskningen och lära mig om giftet som jag proppat i kroppen. Det jag fascineras över är kroppens förmåga att läka! Det är en står motovationsfaktpr att varje vigg jag avstår är en fördel mensen att varje sekund, minut osv läker kroppens celler. Ha en fin dag viljans triumf!

© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se